Spectacolul in Raliul Sibiului incepe joi

Editia din 2011 a Raliului Sibiului se anunta mai spectaculoasa ca niciodata: 53 de echipaje inscrise, doua probe speciale de noapte si suprafata mixta, macadam si asfalt.

 

 

 

Raliul Sibiului va incepe joi, 7 iulie, la ora 20:00, cu startul festiv, cand cele 53 de echipaje inscrise vor invada Piata Mare a orasului. La startul editiei din acest an se vor afla piloti din Italia, Franta, Bulgaria, Ungaria si, desigur, Romania, invitatii speciali fiind italianul Simone Campedelli, care va lua startul cu un Citroën DS3 R3, si francezul Francois Delecour, care va lua startul cu o masina Dacia Logan.

 

 

 

Cand spui „Sibiu”, de cele mai multe ori gandul te duce la frumusetea unui centru istoric bine conservat si pus in valoare, la institutii culturale cu traditie si evenimente culturale valoroase, la istoria unui oras vechi, dar tanar in acelasi timp si la imprejurimile Sibiului, cu traditia si peisajele naturale deosebite. Evident, toate aceste aspecte au devenit o eticheta a Sibiului si ne bucuram ca am reusit sa creem pentru Sibiu brandul pe care il merita si care ii valorifica trecutul si experienta. Iata insa ca orasul nostru reuseste sa se remarce si prin intermediul sportului, Raliul Sibiului fiind deja cotat ca un eveniment atractiv, datorită atmosferei concursului si datorita eforturilor organizatorilor. Doresc mult succes tuturor participantilor, organizatorilor si tututor celor implicati in a „pune pe roate” Raliul Sibiului”, a spus Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu.

 

 

 

Ultimele teste pentru echipajele inscrise in Raliul Sibiului sunt programate joi, 7 iulie, intre orele 13:30 – 16:00, pe traseul amenajat la Monumentul Gusterita. Tot joi, incepand cu ora 20:00, toate masinile de curse vor ajunge in Piata Mare a orasului, pentru startul festiv. „Avem un numar foarte mare de echipaje inscrise, iar faptul ca la startul raliului, pe langa pilotii din competitia interna, se afla Simone Campedelli si Francois Delecour ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp. Sunt sigur ca vom avea parte de un spectacol total pe probele speciale si m-as bucura sa fie cat mai multi spectatori prezenti la raliu”, a spus Sorin Itu, organizatorul raliului.