Jack Daniel’s Rally Team în Campionatul Naţional de Raliuri 2012

Aflată la a patra participare în Campionatul Naţional de Raliuri, „Jack Daniel’s Rally Team” deschide sezonul competiţional 2012 cu cei mai buni piloţi din CNR.

 

Jack Daniel’s aduce şi în acest an în atenţia iubitorilor de raliuri programul de responsabilitate socială “Condu responsabil: nu bea la volan!”

 

După ce a încheiat sezonul 2011 printre primele trei echipe, „Jack Daniel’s Rally Team” demarează cu o componenţă puternică în 2012: Gergo Szabo, Karoly Borbely, Cătălin Berari, Robert Maior, Rareş Tomiţă, Csegzy Levente, Florentin Petre şi Hristo Hristov. Cei 8 membri ai echipei îşi propun podiumul în acest sezon competiţional, atât la echipe, cât şi la grupe.

 

Echipele şi maşinile „Jack Daniel’s Rally Team” 2012:

 

  • Gergo Szabo / Karoly Borbely, Mitsubishi Evo 10
  • Cătălin Berari / Robert Maior, Mitsubishi Evo 6
  • Rareş Tomiţă / Csegzy Levente, Mitsubishi Evo 9
  • Florentin Petre / Hristo Hristov, Renault Clio Super 1.6 – Membri onorifici ai echipei

 

2011 a fost un an competiţional mai dificil pentru „Jack Daniel’s Rally Team”, însă acest lucru ne-a motivat şi mai mult în pregătirile pentru Campionatul Naţional de Raliuri 2012. Suntem siguri că actuala formulă a echipei este una de succes, care va duce pe podium mesajul nostru de responsabilitate socială – „Condu responsabil: nu bea la volan!” ”, a declarat Andrei Cazacu, Brand Manager Jack Daniel’s.

 

Gergo Szabo, dublu campion naţional, face în acest sezon echipă cu Karoly Borbely, pe un Mitsubishi Evo 10. Cei doi au obţinut primul loc în această formulă, la Winter Rally Covasna.

 

Un alt membru marcant al „Jack Daniel’s Rally Team”, Cătălin Berari a debutat ca pilot în Campionatul Naţional de Raliuri în 2001 şi a activat neîntrerupt până în 2012, obţinând de 3 ori titlul de vicecampion la grupa H. Împreună cu copilotul Robert Maior îşi propun pentru acest sezon podiumul atât la grupa 11 cât şi la echipe.

 

Tânărul Rareş Tomiţă a debutat în raliuri în anul 2007, obţinând două titluri de vicecampion naţional la juniori în 2010 şi 2011, cel din urmă alături de Csegzy Levente. Tot în această formulă vor lua startul în acest an în Campionatul Naţional de Raliuri, cu un Mitsubishi Lancer Evo 9.

 

Membrii echipei „Jack Daniel’s Rally Team” încurajează pasionaţii de raliuri şi toţi participanţii la trafic: „Condu responsabil: nu bea la volan!”, aceasta fiind deviza programului de responsabilitate socială susţinut de Jack Daniel’s.