Gergo Szabo castiga Superspeciala din Raliul Tara Barsei

In fata  unui public foarte numeros, venit sa asiste la spectacolul automobilistic de pe Colina Universitatii, Gergo Szabo a reusit cel mai bun rezultat al serii, devansandu-l pe Francois Delecour cu trei zecimi de secunda si pe Dan Girtofan cu 1.4 secunde. “Totul a fost super in aceasta seara, configuratia probei si mai ales atmosfera, e un inceput foarte bun de raliu” a spus Gergo Szabo la finele specialei.

Publicul brasovean a asaltat efectiv Colina Universitatii, depasind orice asteptari ale organizatorilor. Cu toate acestea, proba s-a desfasurat exemplar, fara nici cea mai mica problema, spectatorii dand dovada de disciplina, iar fortele de ordine exersandu-si exemplar atributiile.

 

Marco Tempestini si fiul sau Simone au incheiat pe pozitiile patru si cinci, seniorul fiind mai rapid cu 1.4 secunde, in timp ce colegul lor de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca a pierdut timp cu o rasucire, incheind proba abia pe locul al 12-lea.

 

Sambata dimineata incepe actiunea pe macadamul Raliului Tara Barsei Dunlop 2012, unde se va stabili invingatorul celei de-a saptea editii a intrecerii brasovene.

Clasament Superspeciala Dunlop – PS1:
1. Gergo Szabo          2:07.9
2. Francois Delecour    +0.3
3. Dan Girtofan         +1.4
4. Marco Tempestini     +5.5
5. Simone Tempestini    +6.9
6. Vali Porcisteanu     +7.8
7. Edwin Keleti         +7.9
8. Manu Mihalache       +10.5
9. Danny Ungur          +10.7
10.Horatiu Savu         +12.1