Dan Gîrtofan: „La Timișoara, trebuie să punem «Bebelușa» la treabă”

Echipajul brașovean Dan Gîrtofan/Eugen Rotaru (Škoda Fabia S2000) se pregătește să abordeze cea de-a doua etapă din cele opt ale Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2012, Raliul Timișului, care va avea loc la Timișoara, vineri și sâmbătă. După ce acasă, la TESS Rally, Giri și Eugen s-au acomodat cu noua mașină, Škoda Fabia S2000 sau „Bebelușa” cum o alintă, cei doi plănuiesc ca la cursa bănățeană să obțină un rezultat mai bun și să arate adevăratul potențial, atât al echipajului, cât și al materialului de concurs. Este un raliu care îmi place foarte mult. Vin de fiecare dată cu mare plăcere aici și sper ca, împreună cu Eugen și cu «Bebelușa» să obținem un rezultat mai bun decât cel de la Brașov”, a spus Dan Gîrtofan.

Giri a făcut și o scurtă prezentare a condițiilor din Banat: Traseul de la Timișoara este unul care are de toate: și asfalt bun, dar și zone cu denivelări și suprafață de rulare mai proastă. De altfel, pe una din probe ai chiar mai multe tipuri de suprafețe, de la beton la asfalt și la piatră cubică. Sunt probe adevărate de raliu și de aceea îmi plac foarte mult. Va trebui să punem «Bebelușa» la treabă așa cum îi stă bine și să ajungem la final pe un loc cât mai bun în clasament”.

 

Dan Gîrtofan și Eugen Rotaru doresc să le mulțumească partenerilor principali Škoda România și Alexandrion Grup România pentru sprijinul lor, dar și celorlalți susținători, Mobil 1 prin Lubexpert România și www.prorallyperformance.ro, care au făcut posibil întregul proiect.