Jack Daniel’s Rally Team concurează în formulă completă pentru podiumul Transilvania Rally

Rezultatele excelente obţinute după o etapă spectaculoasă, la Bacău, încurajează echipa „Jack Daniel’s Rally Team” să menţină obiectivele de podium şi pentru raliul din acest weekend.

 

A patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri se desfăşoară la Cluj-Napoca, în perioada 21-23 iunie, debutând joi la ora 20:00 cu prezentarea festivă a echipajelor şi a maşinilor de concurs. Ziua de vineri va fi dedicată spectacolului şi publicului, iar sâmbătă sunt programate probele care vor face diferenţa în clasament: probe de asfalt (Tarniţa, Dângău) precum şi o probă specială nouă (Călăţele).

 

„Jack Daniel’s Rally Team” participă la Transilvania Rally în formulă completă, echipajul Florentin Petre/ Hristo Hristov revenind cu forţe proaspete după accidentul de la Timişoara: „Maşina este pregătită de start, am finalizat toate reparaţiile necesare. Aşteptăm cu nerăbdare această etapă şi suntem încrezători că de această dată nu numai că vom termina cursa ci sperăm chiar la un loc fruntaş.”

 

Având în vedere rezultatele obţinute la Timişoara, obiectivul nostru este să ne menţinem poziţia. Este un raliu nisipos care ne place foarte mult şi pe care am concurat de mai multe ori, ceea ce reprezintă un avantaj. Dat fiind faptul că suntem la Cluj, ne aşteptăm ca cei „de-ai casei” să fie foarte rapizi pe super speciale şi vom încerca să ţinem pasul cu ei. Ne dorim un podium la clasa 3 de concurs, iar la juniori ne-am propus să ne menţinem pe poziţia de lideri şi astfel să susţinem echipa cu puncte” au declarat Rareş Tomiţă şi Csegzy Levente, înainte de a patra etapă a CNR.

 

Cătălin Berari a adăugat: „Aştept cu mare nerăbdare raliul de la Cluj, mai ales că aici sunt „acasă”. Maşina este în regulă, am făcut probe şi suntem pregătiţi. Sperăm să prindem unul din primele două locuri la această etapă

 

Gergo Szabo şi Karoly Borbely, despre Transilvania Rally: „Felicitări organizatorilor pentru modul în care au gandit acest raliu, este unul foarte cool! La ultimele două etape am avut o evoluţie foarte bună (locul 4, respectiv locul 2) şi sperăm ca la Cluj să menţinem acest trend. Suntem extrem de conectaţi la acest eveniment şi vom da totul pentru o nouă clasare pe podium. Ştim ca va fi dificil, însă suntem încrezători în şansele noastre. În plus, inginerii şi specialiştii din Ungaria au petrecut multe ore weekendul trecut pentru a seta maşina de concurs. Rezultatele la teste au fost foarte bune şi aşteptăm cu nerăbdare startul raliului!”