Francois Delecour este lider dupa prima zi in Delta Rally

  • Francois Delecour are un avans de peste 35 de secunde in clasamentul general
  • Bogdan Marisca este lider la clasa 3
  • Bogdan Barbu conduce in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice
  • Florin Tincescu este lider la Cupa Dacia

 delecour delta rally

5 probe speciale cu o lungime totala de 57,7 kilometri. Atat au avat de parcurs cele 46 de echipaje inscrise la Delta Rally, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

 

Vineri, in prima zi a raliului, au fost programate 5 probe speciale cu o lungime totala de 57,7 kilometri. Pilotii au parcurs de doua ori specialele Telita si Cocosu si o data super speciala amenajata pe strazile din centrul orasului Tulcea. Francois Delecour, liderul clasamentului general, a inceput raliul in forta si a castigat primele 4 probe speciale si a terminat ziua cu un avans de peste o jumatate de minut.

 

Gergo Szabo, principalul sau rival, a castigat super speciala si are, inaintea ultimelor cinci probe, un avans de peste 23 de secunde fata de Bogdan Marisca. Pilotul Napoca Rally Academy a urcat pe podium dupa abandonul colegului sau de echipa Marco Tempestini.

delta rally

Bogdan Marisca este si lider la clasa 3, podiumul acestei clase fiind completat de Edwin Keleti si George Grigorescu.

 

Bogdab Barbu, pe un Renault Clio R3 Maxi, a profitat de evolutia mai slaba de pe super speciala a lui Adrian Raspopa si a preluat conducerea in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice. Podiumul grupei este completat de Alex Filip, castigatorul primelor doua etape ale sezonului.

 

La Cupa Dacia, dupa abandonul lui Raul Badiu, pe prima pozitie in clasamentul provizoriu a urcat Florin Tincescu, urmat de Vlad Cosma, pilot care a revenit in campionat dupa o absenta de doua raliuri. Podiumul Cupei Dacia este completat de Madalin Radu Arhire.

 

Bogdan Stanoiev este lider la clasa 11, iar la clasa 6 conduce Radu Badina. Sambata, 1 iunie, in ziua a doua a Delta Rally sunt programate 5 probe speciale cu o lungime de 52,1 km. Startul in ziua secunda este programat la ora 10:00, Iar pilotii vor parcurge de doua ori specialele Babadag si Eoliene, finalul fiind este programat pe super speciala din centrul orasului Tulcea. Festivitatea de premiere este programata la ora 19:00 pe Faleza Tulcea.

 

ClasZi1FIA  ClasZi1Cls11

One thought on “Francois Delecour este lider dupa prima zi in Delta Rally”

  1. fara nici o aluzie la mica greseala,suna bine si asa: Francois Delecoureste inca un raliu!

Comments are closed.