Bacau Rally Team este pregatita pentru Raliul Sibiului

Cel mai important eveniment automobilistic al anului din Romania, Raliul Sibiului, va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in perioada 25-27 iulie. Pentru al doilea an consecutiv, Sibiul si-a gasit locul pe harta raliurilor internationale, etapa fiind inclusa in premiera in Campionatul European de Raliuri – FIA ERC. 

 

Pentru Bacau Rally Team etapa formata din 14 probe speciale de macadam si asfalt care insumeaza 216.34 kilometri va reprezenta examenul sezonului competitional. Toate cele patru echipaje vor incerca sa obtina un rezultat cat mai bun, miza punctelor obtinute la Raliul Sibiului fiind uriasa, acestea urmand sa se dubleze datorita coeficientului 2 acordat acestei etape.

 Adrian Raspopa - Catalin Grigoriu

Alaturi de Adrian Raspopa revine pentru aceasta etapa co-pilotul Catain Grigoriu, iar masina de concurs, Citroen DS3 R3, a suferit o revizie completa. “Pentru noi este o cursa definitorie in lupta pentru titlul la 2 roti motrice. Raliul Sibiului este un eveniment important care are un coeficient dublu si este normal sa ne dorim un rezultat cat mai bun. Inainte de toate imi doresc sa avem o comunicare buna in masina si sa fim rapizi. Un lucru extrem de important, pe care toti si-l doresc, este sa fim lipsiti de pene pentru ca duritatea traseului de la Sibiu este deja consacrata. Pentru echipajul nostru va fi cu atat mai interesant pentru ca va fi prima oara cand ne vom masura fortele cu contracandidatii straini. Din punct de vedere tehnic masina vine cu ultima evolutie la motor, ea fiind revizuita 100% de Citroen Racing.” incheia Adrian Raspopa.    

  Giri Delta1

Dan Girtofan si Adrian Berghea isi doresc sa mentina acelasi ritm bun de la etapele precedente si sa incheie Raliul Sibiului cu un nou podium.”Este o etapa importanta in economia campionatului si pentru noi. Va trebui sa vedem ce strategie abordam in functie de cum se vor prezenta probele. Anul trecut, chiar daca am iesit in decor in prima zi, am reusit sa batem probe in intrecerea nationala si in acest an ne dorim un parcurs si mai bun.” concluziona Dan Girtofan

Rares Tomita-Levente Csegzy

Rares Tomita si Levente Csegzy nu puteau lipsi de la etapa de casa, aceasta fiind asteptata de echipaj inca de la inceputul campionatului. ”Raliul Sibiului este pentru noi cea mai importanta etapa a campionatului. Este special pentru ca vom evolua acasa si mai mult decat atat, etapa face parte din Campionatul European de Raliuri. Cred ca vom face o cursa buna daca vom fi feriti de incidente neplacute si  ne dorim sa terminam cat mai sus in clasament. Datorita coeficientului marit avem sansa sa revenim in lupta pentru un loc pe podium atat la echipe, la clasa 3 cat si la juniori. Asteptam fanii sa ne incurajeze in numar cat mai mare pe probele speciale pentru ca va fi un spectacol de neuitat.” declara Rares Tomita.     

Bogdan Samoila - Florin Cojocaru

Dupa un nefericit incident la Raliul Clujului, masina de concurs Dacia Logan a echipajului Bogdan Samoila si Florin Cojocaru a fost complet refacuta. “Masina a fost refacuta complet dupa iesirea in decor de la Cluj si vom avea si o scurta sesiune de teste inainte de Sibiu. Suntem pregatiti 100% si ne dorim un rezultat bun pentru a acumula puncte importante pentru echipa, mai ales ca etapa are un coeficient marit.concluziona Bogdan Samoila.   

 

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Popasul Trebes, Comfert, Pambac, Mere de Itesti, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Simba Invest, Omniasig, Auto Plus Onesti, Dinamic 92 Distribution, Sky Wellness, GoPro Romania prin xtremvideo.ro, Think Tank Photo Romania, F64 Studio, Vostok Europe prin Russian Shop si Centrul de Creatie si Productie Foton.