Campanie de siguranta pe probele speciale la Raliul Sibiului Romania

  • Siguranta pe probele speciale, prioritatea numarul 1 pentru organizatorul Raliului Sibiului Romania 2013
  • Raliul Sibiului Romania se va desfasura in perioada 25 – 27 iulie 2013

regula1

Cu mai putin de 4 luni inaintea startului in Raliul Sibiului Romania, etapa a 8-a din Campionatul European de Raliuri, a fost demarata campania de siguranta a spectatorilor pe probele speciale. Regulile care trebuie respectate pe parcursul desfasurarii evenimentului vor fi publicate periodic pe conturile retelelor de socializare ale Raliului Sibiului Romania.

 

Un raliu fara incidente este obiectivul numarul 1 pentru organizatorul Raliului Sibiului Romania, etapa care pentru al doilea an consecutiv face parte dintr-un calendar international. „Sporturile cu motor pot fi periculoase, dar prin tot ceea ce facem vrem sa ne asiguram ca spectatorii si toti cei implicati sunt in siguranta pe probele speciale”, a spus Sorin Itu, organizatorul etapei de la Sibiu.

 

Campania de informare se va desfasura pana la final Raliului Sibiului Romania, programat in perioada 25 – 27 iulie 2013, in social media pe conturile retelelor de socializare  ale evenimentului si oricine se poate implica in promovarea regulilor care vor contribui la o etapa fara incidente. „Cei mai multi dintre fanii care vor veni la eveniment sunt prezenti in retelele sociale. Tocmai de aceea am inceput o campanie prin care sa-i informam si prin care vrem sa prevenim incidentele neplacute. Viralitatea in aceste medii este foarte mare si speram ca in acest fel sa ajungem la cati mai multi suporteri. Acestia pot contribui si ei foarte usor, printr-un Like sau un Share, la promovarea regulilor de siguranta pe probele speciale. Colaborarea dintre spectatori si oficialii raliului este extrem de importanta si sunt sigur ca aceasta campanie va avea efectul dorit”, a mai adaugat Sorin itu.

 

Organizatorii Raliului Sibiului Romania isi vor concentra atentia si asupra masurilor de siguranta in ceea ce priveste echipajele implicate si vor eficientiza interventia masinilor de salvare in caz de nevoie precum si alte masuri care vor duce la cresterea sigurantei pe probele speciale. „In urmatoarea perioada vom participa la mai multe seminarii organizate de FIA care au ca scop cresterea sigurantei in competitii. Sunt sigur ca avem multe de invatat si vom incerca sa aplicam cat mai multe din aceste lucruri in etapa de la Sibiu”, a completat Sorin Itu.

 

Raliul Sibiului Romania, etapa a opta din Campionatul European de Raliuri si etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri Dunlop, se va desfasura in perioada 25 – 27 iulie. Probele speciale din acest an vor avea o lungime totala de peste 200 kilometri, iar parcul de service si comandamentul raliului vor fi amplasate in Piata Mare a orasului Sibiu