Meci de fotbal intre selectionata pilotilor si echipa All Stars

Aflat la a doua editie, meciul dintre o echipa a pilotilor inscrisi la Raliul Sibiului si o echipa All Stars devine deja o traditie inaintea celei mai dificile etape de raliuri din Romania.

Fotbal Sibiu

La fel ca anul trecut, in cadrul Raliului Sibiului, cu o zi inainte de startul pe probele speciale, va avea loc un meci de fotbal intre selectionata pilotilor si o echipa All Stars. Meciul demonstrativ va avea loc joi, 25 iulie, incepând cu ora 16.00, la Baza Sportiva Luceafarul situata in centrul istoric al orasului, in spatele Parcul Astra la doar cinci minute de mers pe jos de Piata Mare.  Anul trecut, meciul s-a terminat la egalitate, dar acum echipa pilotilor este pregatita sa se impuna.

 

Echipa pilotilor ii va avea in lot printre altii pe Marco Tempestini, Alex Filip, Zoltan Bessenyey, Łukasz Kabaciński, Sebastian Barbu, Adrian Dragan, Vlad Cosma, Emanuel Ilina si Dani Ungur.
Echipa All Stars va beneficia de aportul portarilor Cristi Munteanu (fost portar la Dinamo, Otelul, Farul) si al lui  Lucian Cotora, portar al echipei fanion a orasului Sibiu, Inter Sibiu. Printre jucatorii de câmp se vor regasi Cristi Ciocoiu, fost atacant la Steaua si FCM Bacau, Ovidiu Talvan, Nelutu Luca, Grigore Niculae, Adi Demian, Ion Gheorghe, Victor Yla, actor in cadrul grupului Voua si Cristi Nistor, finalist Vocea României. Meciul dintre selectionata pilotilor si echipa All Stars va fi arbitrata de Constantin Zotta, fost arbitru international, actualmente director general la FC Brasov.