BCR Leasing Rally Team îşi doreşte cât mai multe puncte la Danube Delta Rally 2015

A treia etapă a Campionatului Național de Raliuri, Danube Delta Rally, se va desfășura în perioada 4-6 iunie și este una dintre cele mai spectaculoase din sezon. Raliul pe macadam, ce are sediul central la Tulcea, este alcătuit din 11 probe speciale, care măsoară în total 140,16 km, între acestea fiind inclusă și o superspeciala de 3 km, care se va desfășura în oraș. Danube Delta Rally are un traseu spectaculos, unde vin foarte mulți fani care apreciază show-ul oferit de piloți. După neşansele de anul trecut, acum ne dorim să obținem cât mai multe puncte posibil, chiar dacă piloții noștri vor avea adversari puternici la fiecare clasă. Este un raliu tehnic, dar și de viteză, unde cea mai mică greşeală te face să pierzi mult timp, a declarat Alexandru Pițigoi, Directorul General Colina Motorsport.

Edwin Keleti_Botond Csomortani_Ford Fiesta R5

Etapa de la Tulcea este una pe placul lui Edwin Keleti și a lui Botond Csomortani (Ford Fiesta R5), care își doresc victoria la general. Raliul Deltei a revenit cu dreptul în urmă cu doi ani în Campionatul Național și de atunci ne face o plăcere deosebită să venim la Tulcea. Organizarea, fanii, peisajul, pelicanii, totul ajută la realizarea unui eveniment sportiv de certă valoare. După două locuri secunde în primele două etape ale sezonului, vom încerca să mărim ritmul și să atacăm prima poziție la general. Lupta este foarte aprigă și sunt 4-5 echipaje de top care oricând se pot bate pentru pozițiile fruntașe. Mulțumim mult fanilor și partenerilor pentru susținere, a declarat Edwin Keleti înaintea etapei.

Adrian Teslovan_Vajk Cheh Imre_Dacia Logan Cup

Anul trecut, Adrian Teslovan și Imre Cseh (Dacia Logan) au fost foarte aproape de podium la Cupa Dacia, iar acum vor cât mai multe puncte posibil atât pentru ei, cât și pentru echipă. Mergem la Tulcea să ne simțim bine, de data asta sperăm să avem puțin mai mult noroc și să aducem cât mai multe puncte echipei. Tulcea este o etapă deosebit de frumoasă atât din punct de vedere al locației, cu niște peisaje de vis, cât și prin prisma organizării. Sperăm ca vremea să țină cu organizatorii și să avem parte de un weekend frumos. Dorim să le mulțumim și pe această cale partenerilor noștri: Borsec, BCR Leasing, Defi, Orkla Foods, Omniasig, Mobil1 prin Star Lubricants, Pigna, Telekom, Prodia, Hermes Forwards, SPC și bineînteles echipei tehnice şi managementului Colina Motorsport, a spus Adrian Teslovan.

Gergo Szabo_Karoly Borbely_Mitsubishi Lancer Evo IX

Echipajul Gergo Szabo/ Karoly Borbely (Mitsubishi Lancer EVO IX) ia la rândul său startul având drept obiectiv o clasare pe podium. Venim cu mare plăcere la Tulcea. Am încercat să ne pregătim cât mai bine la recunoașteri, pentru a fi la înălțime în această etapă. Obiectivul nostru este să mergem constant tare și să terminăm pe podium! Suntem foarte motivaţi., a precizat Gergo Szabo.

 

Thomas Abraham și Rareș Silași nu vor lua startul la etapa de la Tulcea, din motive personale. Cu toate acestea, Tomi a avut un mesaj pentru celelalte echipaje ale BCR Leasing Rally Team: Ne pare rău că nu putem concura și nu putem fi alături de coechipierii noștri la Danube Delta Rally. Sperăm însă că vor avea o cursă ușoară și vor obține rezultatele pe care și le doresc. Le urăm multă baftă”!

 

BCR Leasing Rally Team mulţumeşte partenerilor – BCR Leasing, Omniasig, Telekom, Borsec, Mobil 1 – prin Star Lubricants, Greco, Pirelli, Tomi, Defi şi Colina Motorsport – pentru sprijinul acordat şi în acest sezon.