Debut pentru Gabriel Ene si Shark Racing

Anul 2014 a reprezentat pentru Gabriel Ene primul sezon complet in Campionatul National de Viteza in Coasta. Dupa un debut la volanul unui Renault Clio RS, Gabriel a trecut la comenzile unui Renault Clio R3 Cup, reusind sa urce pe podiumul de premiere de sase ori, dintr-un total de opt etape desfasurate, la categoria debutantilor, performante care i-au adus titlul de vicecampion national.

 

In 2015, dupa o experienta fascinanta la Raliul Zapezii, desfasurat la sfarsitul lunii ianuarie in Covasna, Gabriel Ene s-a indragostit definitiv de raliuri. Astfel, el isi va face debutul, odata cu Tess Rally Brasov, etapa care deschide in mod traditional Campionatul National de Raliuri. Gabriel va pilota, la fel ca in Raliul Zapezii, un automobil Dacia Logan, insa in postura de navigator il vom regasi pe experimentatul Dragos Despinoiu, cel cu care ne-am obisnuit sa fie prezent in dreapta lui Alex Mirea.

Gabriel Ene 2015

Este un moment important pentru mine si pot spune ca este totodata un vis devenit realitate din mai multe puncte de vedere. Primul este faptul ca voi lua startul intr-unul dintre cele mai importante si frumoase raliuri din Romania, iar cel de-al doilea este acela ca voi realiza acest lucru sub culorile propriei mele echipe, Shark Racing. Ii multumesc lui Dragos ca a ales sa fie alaturi de mine la aceasta etapa mai ales ca eu sunt incepator, iar el formeaza de ani buni un echipaj excelent cu Alex. Am efectuat deja o sesiune de antrenamente pentru acomodare si sunt foarte fericit de cum au decurs lucrurile si sper sa ne descurcam onorabil si la Brasov.” declara Gabriel Ene inainte cu doar cateva zile de primul sau raliu din cariera.   

 

Alex Mirea a preluat astfel postura de manager al echipei Shark Racing pentru raliul de la Brasov, el urmand sa revina in postura de pilot odata cu startul Campionatului National de Viteza in Coasta.

 

Shark Racing va avea un program complet in Campionatul National de Viteza in Coasta 2015 unde va alinia doua modele Honda Civic Type R pilotate de Gabriel Ene si Alex Mirea. De asemenea programul din sezonul 2015 va cuprinde si participari in cateva etape din Campionatul National de Raliuri.

 

Shark Racing va fi sustinuta pe intreaga durata a sezonului competitional de SGMarket.ro