Un nou partener alaturi de Manu Mihalache

Locul 4 in clasamentul general, obtinut la prima etapa a Campionatului National de Raliuri, Tess Rally, obliga echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos sa paseasca spre Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford cu incredere si determinare pentru a obtine un rezultat pozitiv la intrecerea ce tocmai sta sa inceapa la Cluj.

 

Manu Mihalache: Suntem pregatiti pentru a doua etapa a CNR, vrem sa obtinem o noua victorie la clasa 3, iar alaturi de noi pentru indeplinirea acestui tel pe langa partenerii obisnuiti ProX – produse pentru cosmetica si intretinere auto, Gatmo Motorsport si M2Service, de la Cluj avem un nou partener, NGK, partener de suportul caruia ne vom bucura intreg sezonul 2018.

 

Jancsi SoosAm regasit acelasi raliu cu probe extrem de tehnice si o vreme pe placul nostru. Speram sa nu ploua si sa facem un rezultat macar la fel de bun ca anul trecut mai ales ca vom avea doua zile de foc cu un ritm sustinut, Clujul fiind raliul care nu lasa loc greselilor.

 

Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford, va avea 14 probe care insumeaza 160 de km. Probele vor fi impartite in zilele de vineri si sambata, debutul cursei urmand sa aiba loc odata cu prezentarea echipajelor in aceasta seara la orele 20.15 la Cluj Arena, pentru ca festivitate de premiere sa fie efectuata la Casino Cluj Napoca la finalul zilei de sambata.

 

Va asteptam pe probe in numar cat mai mare sa fiti alaturi de noi si sa ne incurajati si sa va bucurati de acest sport minunat.