Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți pentru provocările din Raliul Harghitei

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor reveni, în acest weekend, pe asfalt cu modelul Skoda Fabia R5 în Raliul Harghitei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri. În total, echipajul sibian are de parcurs 121,65 de kilometri împărțiți în 12 probe speciale. 

                                         

Pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu lupta pentru puncte continuă în acest weekend pe asfaltul din Raliul Harghitei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri.  Cu un total de 43,4 puncte adunate în primele 3 curse ale sezonului, Sebastian Barbu se află pe locul 4 în clasamentul general în primul sezon cu modelul Skoda Fabia R5.

 

Raliul Harghitei are o lungime totală de peste 400 de kilometri dintre care 121,65 de kilometri împărțiți în 12 probe speeciale. “Este un raliu foarte important pentru noi în care trebuie să avem un parcurs bun. Suntem pregătiți să ne luptăm pentru puncte pe fiecare probă și să ne demonstrăm potențialul în competiția internă. Sper ca rezultatul de aici să ne mențină în lupta pentru un loc pe podium în clasamentul general”, a spus Sebastian Barbu.

 

Startul festiv în Raliul Harghitei este programat joi, 11 iulie, de la ora 20:00 în Piața Marton Aron, iar vineri, în prima zi a raliului, startul se va da la ora 14:30, echipajele având de parcurs 3 probe speciale. Sâmbătă se vor desfășura celelalte 9 probe speciale, cu începere de la ora 09:15, sosirea fiind programată la ora 18:30, iar festivitatea de premiere la ora 21:00, pe scena din Piața Marton Aron.

În parcul de service, echipajul sibian are o surpriză pentru toți fanii prezenți la cursă: o tombolă prin care pot câștiga un loc alături de Sebastian Barbu în Skoda Fabia R5 la shakedown-ul de la Raliul Sibiului. “Împreună cu partenerii noștri vom continua să-i premiem pe cei care cumpără o sticlă de vin Gorgandin sau 4 doze de energizant Yiippi Mango Lifestyle Energy Drink. Aceștia vor participa la o tombolă, iar norocosul câștigător va experimenta senzațiile unui copilot înaintea cursei noastre de casă”, a spus Sebastian Barbu.

 

Echipajul Sebastian Barbu / Bogdan Iancu este susținut în sezonul 2019 de următorii parteneri: vinurile Gorgandin, Yiippi Mango Lifestyle Energy Drink, Indsoft, Geometrica Architects, Eglo Romania, Sorcani Sibiu, D&D Arad, P1, Hankook Tire prin Bucur Tuningși Kron-Tour Lufthansa City Center.