Victorie pentru Simone Tempestini pe macadamul de la Sibiu

Simone Tempestini si Sergiu Itu au castigat Raliul Sibiului, dupa ce au dominat clar in cele 2 zile ale raliului, castigand 9 din cele 9 probe speciale. Norbert Maior si Francesca Maior au facut un raliu foarte bun si au terminat pe locul 1 la 2 roti motrice si pe locul 4 in clasamentul general.

Simone Tempestini: “Mi-a placut foarte mult Raliul Sibiului pe macadam! Am avut un ritm foarte bun pe tot parcursul raliului si desi conditiile au fost diferite de la o zi la alta, ne-am acomodat si totul a iesit foarte bine pentru noi. Desi mi-ar fi placut sa ajung la etapa europeana din Latvia, victoria de la Sibiu a indulcit aceasta dezamagire. A fost minunat sa vad spectatori pe probe, sa simt atmosfera de pe celebra Santa si sa ma bucur de fiecare kilometru de probe. Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Norbert Maior: “Mi s-a indeplinit marea dorinta de a merge pe macadam la Sibiu si mai ales, am avut un rezultat foarte bun. Cu locul 1 la 2 roti motrice, 4 la general si cu un loc 3 la power stage, putem spune ca suntem extrem de fericiti. Au fost doua zile foarte grele, intense si le multumim tuturor partenerilor si sustinatorilor nostri pentru sprijin.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri se va desfasura la Iasi pe 4 si 5 septembrie.