Trofeul Teliu – Memorialul Eugeniu Ionescu Cristea : gata de start

Joi dimineata a fost lansat Trofeul Teliu in cadrul unei conferinte de presa a organizatorului, care a avut loc la restaurantul Good Life din Brasov, cunoscut mai bine de iubitorii curselor ca “La Nelu”, locul unde automobilismul este la el acasa. La intalnirea cu presa brasoveana au venit alaturi de organizatorul Bela Stoica, primarul comunei Teliu, Vasile Serban – gazda primitoare si partenerul oficial al evenimentului, George Creanga, reprezentantul partenerului principal Contempo Cars, Dragos Nica, directorul Kampur Service si pilotul brasovean multiplu campion national Gunther Graef, in timp ce gazda a fost Ioan Cornelia, sau “Nea Nelu”, care in acest weekend a introdus in meniu “coasta”.

 

 

Ne bucura enorm faptul ca autoritatile locale continua sa ne sustina in organizarea acestei curse” a spus Bela Stoica. “Ceea ce arata ca le-a placut ce am facut in anii trecuti, iar dupa numarul neasteptat de mare de participanti, putem trage concluzia ca si ei apreciaza acest traseu.”

 

 

Directorul organizatoric a mai subliniat, pe langa numarul record de piloti care si-au anuntat participarea, si prezenta generoasa a masinilor de epoca, o categorie tot mai animata, ai carei piloti au apreciat tot timpul cursele organizate la Brasov: “Ne bucura prezenta tot mai numeroasa a vehiculelor istorice, care dau un farmec aparte intrecerii si constituie si un punct de interes pentru spectatori.

 

Primarul comunei Teliu, Vasile Serban, un mare sustinator al sportului in general, a fost si el incantat de continuarea colaborarii cu Auto Blic, ce a dat nastere la o competitie de anvergura. “Ne pare bine ca putem sa sustinem in continuare o competitie atat de importanta si frumoasa si ne dorim ca aceasta colaborare sa continue, pentru ca avem o multime de semnale pozitive” a precizat edilul. “Sper sa ne ridicam din nou la inaltimea asteptarilor si sa imbunatatim cat putem de mult evenimentul in continuare, sunt un mare admirator al acestui frumos sport.