Trofeul Sinaia a fost reprogramat in luna octombrie

Cea de a IV-a ediţie a Trofeului “Sinaia Forever”, respectiv cele două etape din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012 au fost reprogramate pentru perioada 26-28 octombrie a.c., ca urmare a hotarârii numărul 6/ 16.07.2012 emisă de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

 

Etapa dublă a CNVCD  organizată de Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia cu sprijinul Primăriei oraşului Sinaia era programată să se desfăşoare în perioada 27-29 iulie şi a fost suspendată datorită referendumului naţional din data de 29 iulie 2012.

3 thoughts on “Trofeul Sinaia a fost reprogramat in luna octombrie”

  1. ar putea sa ii schimbe si denumirea,gen SINAIA FOREVER WINTER RALLY,sau de ce nu o pune in decembrie,sa fie in acelasi timp cu Gala Campionilor 😀 Ar fii o idee !

  2. Mai bine o pune in 25 Decembrie….in loc sa impodobesti bradul acasa vii la skiat la Sinaia cu masina de coasta:)))) la sfarsitul lui octombrie mai bine nu o mai pune ca 70-80% sanse sa ninga…..aici suntem la munte baieti nu suntem la campie, vine iarna una-doua……putina gandire au avut cei care au reprogramat asa tarziu aceasta frumoasa etapa????? EU ZIC CA NU….

  3. Asa se distruge cea mai misto cursa din campionatul de coasta!
    Mazilu da-ti demisia ca esti degeaba! si mai lasa-ne cu Fia si Acr-eul tau ca oricum nu te crede nimeni.
    ai tu nevoie de FIA cum are Ponta nevoie de Comisia Europeana

Comments are closed.