Gabriel ENE prezinta la Trofeul Opel o parte din grafica masinii pentru sezonul 2017

Cu al doilea titlu consecutiv de campion al clasei H3, deja obtinut, Gabriel ENE se va alinia la startul Trofeului Opel la volanul modelului Honda Civic Type-R, acolo unde va dezvalui si o parte din noua grafica pentru sezonul 2017.

gabriel-ene

Ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, in perioada 15-16 octombrie 2016, pe Drumul Poienii, unul dintre cele mai apreciate trasee din motorsportul romanesc.

 

Imi face o placere deosebita sa alerg pe drumul spre Poiana, cred ca este unul dintre cele mai frumoase trasee din tara noastra si faptul ca pleaca practic din Brasov il face foarte placut si pentru spectatori. Vin fara nicio presiune la Brasov pentru ca obiectivul de a obtine titlul de campion la clasa H3 l-am indeplinit la etapa precedenta de la Campulung Muscel. Voi incerca, insa, alaturi de colegii mei, sa ofer cateva dueluri spectaculoase la sutimi de secunda pentru spectatorii care vor fi alaturi de noi in acest weekend. Totodata, am ales aceasta ultima etapa drept ocazie pentru a prezenta un pic din noua grafica a masinii pentru urmatorul sezon. Partea frontala a modelului Honda Civic Type-R va beneficia de noile culori Shark Racing pentru 2017. Deja am inceput pregatirile pentru noul sezon in care voi pilota acelasi model Honda la aceasi clasa H3. Revenind la Trofeul Opel ma bucura faptul ca vom avea parte si de participarea unor piloti din afara tarii, acest lucru crescand, cred eu, nivelul campionatului nostru si interesul spectatorilor pentru etape.” declara Gabriel Laurentiu ENE campion al clasei H3 in sezonul 2015 si 2016.

 

Trofeul Opel are o lungime de 5 kilometri si o diferenta de nivel intre start si finish de 235 metri. Parcul de service va fi amplasat ca de fiecare data in Livada Postei. Spre deosebire de alte etape datorita numarului mare de concurenti inscrisi, respectiv 82, sambata sunt programate doua manse de recunoasteri si doua de antrenamente cronometrate, iar duminica doar una de recunoasteri si doua manse de concurs.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.