Gabriel ENE isi pastreaza titlul de campion la clasa H3 si urca pe podiumul general in Trofeul Campulung Muscel 2016

Luna septembrie s-a dovedit a fi o luna perfecta, din punct de vedere sportiv, pentru Gabriel Laurentiu ENE, pilotul echipei Shark Racing. Inceputul primei luni de toamna ii aducea pilotului bucurestean cea de-a doua victorie la categoria rezervata automobilelor cu doua roti motrice in Campionatul National de Viteza in Coasta si, totodata, acesta reusea sa isi consolideze avantajul la clasa H3.

gabriel-ene

Dupa o pauza de trei saptamani, Gabriel ENE a reusit sa repete din nou performanta si sa isi treaca in cont cea de-a treia victorie la grupa 2Roti Motrice si sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului la clasa H3, ocazie cu care acesta a reusit sa castige pentru a doua oara consecutiv titlul de campion al clasei.

Cu toate acestea, cea mai frumoasa performanta o reprezinta insa locul al treilea obtinut in clasamentul general al Trofeului Campulung Muscel, cel mai bun rezultat al carierei sale in Campionatul National de Viteza in Coasta. In acelasi timp Gabriel ENE a urcat si pe locul al treilea al grupei H, o grupa rezervata automobilelor in care este permisa orice modificare de natura tehnica.

Realitatea bate visul! Cred ca sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie ce mi s-a intamplat weekendul trecut la Campulung Muscel. Nu m-am gandit absolut niciodata ca as putea sa urc pe podiumul general cu modelul Honda pe care concurez. A fost o etapa nebuna si foarte dificila in acelasi timp din punct de vedere meteorologic, in care conditiile meteo au variat foarte mult de la soare la ploaie torentiala. Mansa de recunoasteri suplimentara oferita de organizatori a fost perfecta pentru a-mi da seama ca pneurile pe care voiam sa le folosesc nu erau tocmai corespunzatoare conditiilor meteo si asa am ales pneurile potrivite in concurs unde totul a functionat perfect. Trebuie sa multumesc echipei conduse de Iulian Nita pentru setarea suspensiei si a geometriei inainte de mansele de concurs, precum si lui George Smarandache pentru setarea electronicii. Trofeul Campulung Muscel a devenit pentru mine cea mai frumoasa etapa a campionatului deoarece aici am reusit cele mai bune performante din cariera mea de pana acum, doua titluri de campion la clasa H3 si acum locul al treilea in clasamentul general al unei etape. In final ma inchin si aplaud spectatorii, care efectiv au fost udati pana la piele, pentru sustinerea si aplauzele oferite de pe marginea traseului de concurs. Cred ca ei sunt adevaratele castiguri pentru noi cei care concuram. Multumim!declara Gabriel Laurentiu ENE, campionul clasei H3 in sezonul 2016.     

Ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Costa va avea loc in perioada 15-16 octombrie 2016 atunci cand concurentii vor parcurge din nou Drumul Poienii, de aceasta data in varianta cea mai scurta a binecunoscutului traseu spre Poiana Brasov.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.