Lista participantilor la Trofeul Câmpulung Muscel 2016

În acest weekend, în perioada 24-25 septembrie, cea de a V-a ediție a Trofeului Câmpulung Muscel reunește, pe traseul de la Lerești- Voina, elita pilotajului sportiv românesc.  

 

 Lista-participanti-trofeul-campulung

 

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, având ca partener tradițional Consiliul Județean Argeș și cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2016, contând ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

 cow_4445

Elita pilotajului românesc, în cea mai puternică competiție auto din Argeș

Aducând la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc și bineînțeles modele de excepție ale unor producători auto de renume, este practic cel mai important eveniment din lumea motorsportului organizat în Argeş. Materialul de concurs este și el unul reprezentativ: două modele Ferrari, monopostul Tatuus Formula Renault, dar și categoria mașinilor istorice (cinci mașini) vor face deliciul spectatorilor. 72 de concurenți s-au înscris la start, 69 dintre ei urmând să participe la concurs. Printre ei, campionul Bulgariei Lyuben Kamenov, Lucian Răduț, câștigătorul etapei de anul trecut, care vine după un rezultat remarcabil obținut la o etapă din Campionatul European, Ovidiu Zaberca, dar și doi campioni naționali care revin în competițiile oficiale: piteșteanul Vali Porcișteanu și, după o pauză de trei ani, Daniel Onoriu.

 

Lucru absolut îmbucurător, la această ediție s-au înscris foarte mulți debutanți. Cei 19 piloți care vor concura la Câmpulung sunt o veste bună pentru revigorarea sportului cu motor românesc.

 

Invitați de onoare și eveniment caritabil      

Ediția din acest an se va bucura de prezența unor invitați de marcă. Artistul Ovidiu Lipan Țăndărică a confirmat prezența, la fel și tenismenul roman Horia Tecău și fotbalistul Florentin Petre ex-pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta.

74055_162577480431447_1232149_n

În plus, organizatorii au decis ca ediția de anul acesta să coincidă și cu o acțiune caritabilă. Piloții și spectatorii sunt invitați să doneze fonduri pentru strângerea unui robot special pentru gătit alimente, atât de necesar copiiilor Centrului de Zi “Bambi” din Câmpulung.

 

Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!!!

 

Restricţii de trafic

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică  (24 şi 25 septembrie ) între orele 7 şi 18. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

 

Acest eveniment este susținut și promovat de către Consiliul Judeţean Argeş și Primăria Municipiului Câmpulung.

 

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil Audi, Pasteur Caroseria, Perfektauto, Dental Evolution Center, DJTS Argeş, Pentarom, M-Carbon Parts, Kilicom, Magic Safe Security!