Catalin Trifan reuseste podiumul la etapa de la Prejmer

Se pare ca noul design al masinii de concurs, afisat odata cu etapa de la Prejmer, i-a purtat noroc lui Catalin Trifan care a reusit cea mai buna performanta a sa de pana acum, locul al III-lea intr-o etapa nationala de drift.

 

El a fost urmat pe locul al IV-lea de Razvan “DOI” Tica, tot pe un BMW E30, cei doi dovedindu-se a fi cei mai buni dintre pilotii romani prezenti la Prejmer in cea de-a V-a etapa a campionatului GTT Drift Series. Primele locuri ale podiumului au fost ocupate de doi piloti din tara vecina, un numar de cinci piloti maghiari inscriindu-se in aceasta etapa.  Maghiarii Szyvlester Gyorgy si Geza Toth sunt cei care au ocupat locurile 1 si 2, devansand pilotiii romani prezenti in competitie. Pe langa cei doi piloti romani mentionati anterior, Bogdan Padurariu la volanul unui Audi Quattro, este cel care a reusit sa impresioneze prin evolutia sa de la aceasta etapa.

 

Competitia desfasurata pe circuitul de la Prejmer s-a bucurat de prezenta destul de numeroasa a spectatorilor in tribune, organizatorii anuntand prezenta catorva mii de entuziasti. Publicul din Romania a demonstrat inca odata ca iubeste motorsportul si daca i se ofera conditiile adecvate, raspunsul afirmativ nu va ezita sa apara.  

 

Intr-o nota mai putin fericita trebuie remarcata prezenta unui numar mai mic de piloti fata de cei anuntati initial pe lista de inscrieri, multi dintre ei acuzand lipsa fondurilor pentru a face deplasarea la Brasov.

 

Duminica, 18 septembrie, va avea loc etapa europeana de drift King of Europe, unde Romania va fi reprezentata de aproximativ 15 piloti si cei care sambata nu au avut sansa de a obtine un rezultat bun, duminica vor avea o noua sansa.     

 

Credit foto: Catalin Oprea

 

[nggallery id=210]

 

 

4 thoughts on “Catalin Trifan reuseste podiumul la etapa de la Prejmer”

Comments are closed.