Drift in FRAS

In data de 6 martie Federatia Romana de Automobilism Sportiv a aprobat in Hotararea nr.3, componenta Comisiei Nationale de Drift si a calendarului Campionatului National de Drift. Mai jos va redam in integralitate aceasta hotarare.

 

HOTĂRÂREA Nr. 3

din 6 martie 2012

 

Întrunit în şedinţa din 6 martie 2012, Consiliul Federal al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a luat următoarele decizii:

1. Aprobă Regulamentul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2012 ţinându-se cont de  propunerile prezentate Consiliului Federal. Secretariatul FRAS urmează să includă aceste modificări în forma finala a regulamentului şi să-l publice pe site-ul FRAS.

2. Amâna aprobarea Statutului Comisiei Naţionale de Off-Road până când vor fi aduse unele precizări din partea Comisiei Naţionale de Off-Road.

3. Aprobă solicitarea sportivului Andrei Budai privind obţinerea licenţei de pilot în CNR sub rezerva îndeplinirii următoarelor condiţii: recomandarea şcolii de pilotaj; declaraţie a părinţilor pe propria răspundere (întrucât are 16 ani) autentificată la notariat; copilot experimentat aprobat de Consiliul Federal; automobil sub 100 CP.

4. Aprobă acordarea licenţei de pilot de raliu pentru sportivul Claudiu Negrilă.

5. Aprobă componenţa Comisiei Naţionale de Drift şi a calendarului Campionatului Naţional de Drift, după cum urmează:

Comisia de Drift: Cătălin Ciortan, Marius Mitrache, Alexandru Gorgan, Traian Buşe, Gabriel Rasty-Petzalis, Nicolae Şerbu;

Campionatul Naţional de Drift:
1. 07 – 08 aprilie; Bucureşti –  Palatul Parlamentului
2. 12 – 13  mai; Cluj – Polus Center
3. 02 – 03  iunie; Bucureşti – Palatul Parlamentului
4. 07 – 08 iulie
5. 18 – 19 august; Constanţa – Mamaia
6. 22 – 23 septembrie; Bucureşti – Romexpo

6.  Aprobă  posibila editare în format electronic a ziarului Motorsport Expres în urma unei noi analize a costurilor.

 

via FRAS

 

4 thoughts on “Drift in FRAS”

  1. Pt 2013 asteptam comisia de trap – sunt niste carucioare pe roti si in sportul ala, cailor le zicem putere, se poate asimila automobilismului sportiv. Cluburi cu drept de vot sa se adune!

  2. Deja avem si un "traseist" al comisiilor!
    Nu ar trebui sa ne mire lucrurile astea, pt ca in CF sunt trei baieti de generali si cativa fosti piloti de uzina balcanica.
    FRAS si ACR – "Aceeasi mizerie" !

  3. http://www.frdrift.ro/
    ca sa vezi surpriza… la fel ca si in cazul federatiei de karting, exista si una adevarata de drift. oare dl. mazilu nu stie, sau iar nu vrea sa stie de existenta acesteia? ar trebui sa stie, dupa cat s-a rugat de gabi sa fuzioneze cu fras-ul.

  4. Dupa ce a muncit o echipa pt a crea un Campionat de Drift in Romania care se desfasoara de 2 ani vine FRAS-ul sa ia totul pe tava, nu este corect din partea lor, jos comunistiii………………..

Comments are closed.