Dubla Mclaren la Montreal

Lewis Hamilton si Jenson Button au reusit sa se impuna in Marele Premiu al Canadei, realizand astfel a treia dubla a acestui sezon pentru Mclaren.

Hamilton a reusit sa preia conducerea de la Sebastien Vettel si pilotul echipei Ferrari, Fernando Alonso, britanicul avand sa castige timp pretios dupa coliziunea dintre Felipe Massa si Vitantonio Liuzzi.

Fernando Alonso a reusit locul al 3-lea, pilotul echipei Ferrari nereusind sa tina piept lui Jenson Button, acesta fiind depasit in turul 56.

Pozitile 4 si 5 au fost reusite de pilotii echipei Red Bull, Sebastien Vettel si Mark Webber, acestia pierzand pozitile fruntase, dupa o alegere mai putin fericita a pneurilor, care a permis pilotilor echipei Mclaren sa preia stafeta la standuri.

Nico Rosberg a reusit locul al 6-lea in fata lui Robert Kubica si Sebastien Buemi.

Locurile 9 si 10 ,  care aduc ultimele puncte in Marele Circ au fost ocupate de pilotii Force India, Vitantonio Liuzzi si Adrian Sutil.

Germanul Michael Schumacher, dupa ce a dus o adevarata batalie pentru a-i tine piept lui Felipe Massa, a reusit doar locul al 11-lea fiind depasit in ultimul tur de cei doi piloti ai echipei Force India, nereusind astfel nici un punct in Marele Premiu al Canadei.

Mai jos puteti vedea clasamentul Marelui Premiu al Canadei:
[table id=50 /]