Kubica s-a temut ca a ramas paralizat in urma accidentului

Robert Kubica s-a temut ca in urma teribilului accident suferit va ramane paralizat, a dezvaluit managerul pilotului polonez. Dupa ce a ajuns intr-o stare critica la spitalul din Italia si a fost supus unei operatii de peste sapte ore, pilotul Renault in varsta de 26 ani a fost indus in stare de coma. Cand s-a trezit din coma in cursul acestei saptamani Kubica s-a temut ca ranile grave de la mana dreapta si celelalte fracturi nu sunt singurele.

Robert m-a intrebat daca a ramas paralizat in urma accidentului si m-a rugat sa fiu sincer” a declarat managerul Daniele Morelli. ” I-am spus ca nu s-a intamplat asta si ca mana se va vindeca in timp” a mai adaugat acesta .

Publicatia italiana Autosprint a scris ca Robert Kubica nu cunoaste toate detaliile vizavi de ranile suferite, adaugand ca ambele maini au fost grav afectate. Deasemeni cei de la Autosprint au mai spus ca polonezul nu-si aduce aminte nimic in legatura cu accidentul. Managerul Morelli a mai dezvaluit faptul ca Robert i-a cerut o fotografie cu Papa Ioan Paul al-II-lea, acesta fiind tot de origine poloneza.

Robert este sub efectul sedativelor pentru a-i inlatura durerea, dar l-am vazut zambind, este ok acum. Razboiul s-a terminat” a spus zambind Morelli. ” Este puternic si tenace iar cand isi va reveni va fi mai puternic decat inainte.


One thought on “Kubica s-a temut ca a ramas paralizat in urma accidentului”

  1. Groaznic accident, este bine ca a scapat cu viata, putea sa aibe urmari mult mai grave. Sper sa-si revina cat mai repede ca sa ne bucuram de cursele lui din f1.

Comments are closed.