Neuville nu simte presiunea Raliului Ypres

Thierry Neuville a afirmat ca nu se va afla sub presiune la startul Raliului Geko Ypres, chiar daca belgianul este privit de public ca una din cele mai mari sperante din tara sa natala.

Neuville, in varsta de 21 de ani, provine din Hunningen, in estul Belgiei, in apropiere de granita cu Germania si la 300 de km de Ypres, oras unde se va disputa runda a 6-a din IRC.

El va conduce in Raliul Belgiei un Peugeot 207 Super 2000 al echipei Kronos Racing, sprijinit de importatorul Peugeot din Belgia.

“Ypres este etapa cea mai importanta pentru mine, cu multi oameni care asteapta un rezultat bun”, a afirmat Neuville.”Chiar nu simt nicio presiune din aceasta cauza. Tot ce imi doresc este sa raman pe traseu si sa castig cat mai multa experienta”.

Neuville si-a facut debutul anul trecut in acest raliu pe o masina Super 2000, ajungand pana pe locul al 4-lea, dar un accident a dus la retragerea acestuia.

“Chiar daca probele pot fi dificile, este o adevarata placere sa conduc in Ypres si este bine ca am ca ceva experienta in acest raliu” a afirmat Neuville. ”Am venit sa ma uit la acest raliu alaturi de familia mea cand aveam 10 ani si si acum, eu sunt cel care particip la aceasta etapa”.

Foto: summerrallymatch.files.wordpress.com

ummerrallymatch.files.wordpress.com