Ogier, principala amenintare a lui Hanninen in Raliul Sardiniei

Pilotul echipei Skoda Motorsport , Juho Hanninen a afirmat ca Sebastien Ogier, va reprezenta cea mai mare amenintare, in  5-a etapa  din Intercontinental Rally Challenge, ce va avea loc saptamana aceasta in Italia.

Sebastien Ogier, a  reusit sa se impuna in Raliul Portugaliei, castigand a 6-a runda din World Rally Championship si va pilota in Sardinia un Peugeot 207 Super 2000 pe probele speciale de macadam, Raliul Italiei debutand vineri seara la Cagliari.

Hanninen, care conduce clasamentul general in IRC, cu un avantaj de 7 puncte, a afirmat: “Ogier va fi foarte rapid, pentru ca el se va gandi la castigarea raliului, in schimb eu ma gandesc la titlu, deci nu-mi pot asuma niciun risc mare”. “Ideea este sa obtin victoria, dar nu va fi usor in fata lui Ogier“, a continuat Hanninen.

Finlandezul a participat si el la Raliul Portugaliei din World Rally Championship. Chiar daca a castigat prima proba la clasa sa, Super 2000,  fiind clasat pe locul 13 la general, Hanninen nu a reusit sa termine urmatoarele probe, acesta lovind de 2 ori masina sa privata, Skoda Fabia.