“Cool stuff” în numarul noua al Dirt Bike Zone

Dupa o iarna grea, Dirt Bike Zone revine cu o noua editie, una “cool” si la propriu si la figurat. Cum altfel poate fi descrisa situatia atunci cand eminentul Mani Gyenes a castigat Dakarul la clasa Maraton? Puteti citi în paginile revistei un amplu interviu cu pilotul Vectra Racing care a împartasit în februarie în cadrul unei întalniri cu fanii, toate amanuntele aventurii sale în America de Sud. Articolul despre Dakar 2011, semnat de jurnalistul Cosmin Voicu nu face o simpla trecere în revista a celui mai greu rally raid de pe planeta ci abordeaza aceasta cursa din una din cele mai interesante perspective: cea a amatorilor, al caror unic scop este supravietuirea.

Revista Dirt Bike Zone dedica un amplu material campionului balcanic si national la motocros, Ernest Mulner, cel care este considerat “unitatea de masura” a acestui sport în Romania. Fotografii de epoca, amintiri din vremea curselor la care pilotii alergau pe CZ-uri, acest articol are de toate. Desi se spune ca iarna nu se merge pe motocicleta, anul acesta, motociclistii nostri au fost parca mai activi ca niciodata, au organizat demonstratii si s-au antrenat, pe zapada,  zapada sau nisip, dupa cum veti putea citi în primele pagini ale revistei. Iar fotografiile sunt de colectie!

Marc Sandu, redactorul sef al revistei a renuntat pentru un weekend la snowboarding, s-a urcat pe o motocicleta de enduro si a reusit spre surpriza generala sa ajunga la Hateg, la sasea editie a Bikes on Ice, unica întrunire de iarna din Romania. Marc a facut totul pentru ca cititorii Dirt Bike Zone sa fie informati în cele mai mici detalii despre provocarile mersului pe motocicleta la zero grade, de altfel e posibil ca înca sa-nu si revenit complet.

Din revista nu lipsesc nici testele, prezentate din perspectiva începatorilor într-ale enduroului, care nu se dau în laturi de la motocicletele în doi timpi: Derbi Senda DRD si Yamaha WR250 Z. si pentru ca iarna tot trebuie sa se termine odata, cititorii DBZ primesc ca bonus un material despre cum trebuie un bun endurist sa-si pregateasca motocicleta pentru sezon, realizat în colaborare cu Enduro Store.