Carlos Tavarez va inaugura Cursa de 24 de ore de la Le Mans 2020 la volanul modelului PEUGEOT 908

Cursa de 24 de ore de la Le Mans va debuta cu o noutate. Peugeot Sport își dezvăluie noua identitate a Leului său emblematic și prezintă principalele axe ale revenirii mărcii Peugeot în Campionatul Mondial de Anduranță.

 

Pentru a susține această tranziție, PEUGEOT și-a propus să aducă un omagiu trecutului mărcii pe această renumită pistă din Le Mans.

 

Sâmbăta, 19 septembrie, modelul PEUGEOT 908 va intra pe pistă pentru o singură tură, de la ora 13:05, cu Carlos Tavares, Directorul General al Grupului PSA, la volan. Această tură este, de asemenea, o modalitate de a arăta recunoștința mărcii Peugeot față de pasionații și spectatorii motosportului, dar și față de voluntarii, organizatorii și echipele care au făcut posibilă această cursă din 2020.

 

Carlos Tavares va marca startul cursei ca titular oficial al celei de-a 88-a ediții a Cursei de 24 ore de la Le Mans.

 

 

Vineri, 18 septembrie, la ora 15:00, Jean-Philippe IMPARATO, CEO Marca Peugeot, va dezvălui direct de pe circuitul Cursei de 24 de ore de la Le Mans principalele aspecte ale participării mărcii Peugeot la Campionatul Mondial de Anduranță din 2022, în strânsă colaborare cu Total.