Citroen Ds4 a fost lansat oficial in Romania

Citroen DS4, cea mai frumoasa Masina a Anului, conform votului exprimat anul trecut de cei peste 60 000 de internauti, s-a lansat aseara si in Romania in prezenta a peste 350 de invitati speciali si vedete autohtone.  Evenimentul de lansare a avut ca tematica conceptul campaniei publicitare a noului model: CITROËN DS4, masina celor care refuza compromisul, intr-un cuvant masina Anti « YES-Man ».

 

 

Citroen DS4 incalca orice conventie, mai ales prin alegerile sale curajoase in termeni de stil si arhitectura,  propunand un nou tip de caroserie – un coupé inaltat in 4 usi – ce se adreseaza unor clienti ce refuza compromisul, aflati in cautarea unor senzatii inedite la volan. DS4 ofera dinamismul unui coupé, prestatiile si confortul unei berline – 3 locuri in spate cu acces facil prin portierele mascate, portbagaj de mari dimensiuni – siguranta si robustetea unui SUV.

 

 

Motorizarile disponibile sunt doua motoare diesel de 1,6 litri 110 CP si 2 litri 160 CP, iar cele pe benzina sunt 1,6 litri 120 CP, 155 CP si 200 CP. Disponibil in trei niveluri de echipare – Chic, So Chic, Sport Chic – DS4 reprezinta, indiferent de versiunea aleasa, o promisiune de coerenta intre stilul exterior, stilul interior si comportamentul rutier. Citroen DS4 este disponibil in Romania la un pret incepand de la 19.890 Euro (TVA inclus) pentru DS4 Chic Vti 120 CP. Toate motoarele sunt disponibile atat cu cutii de viteze manuale, cat si cu cutii de viteza automate cu sase rapoarte.

 

 

In functie de nivelul de echipare, DS4 este dotat cu discuri de frana ventilate cu diametru crescut (340 mm), precum si cu sistem electronic de control al franarii in standard, incluzand ABS cu sistem electronic de distributie a fortei de franare (EBD) si asistenta la franarea de urgenta (EBA). Deasemeni, modelul este dotat si cu sistem electronic de control al traiectoriei (ESP).

 

 

Noul model Citroen DS4 poate fi descoperit week-end-ul acesta in toate showroom-urile Citroën, in cadrul   evenimentului Porti Deschise.

 

 

foto : Catalin Oprea

 

[nggallery id=181]