Stiri din WTCC

Echipa ROAL Motorsport condusa de Roberto Ravaglia va alinia la start in 2012 doua masini BMW 320 TC. Tanarul Alberto Cerqui in varsa de 19 ani va fi coechipierul veteranului Tom Coronel, care la finalul sezonului 2011 a reusit clasarea pe locul al patrulea dupa cele trei Chevrolet-uri Cruze de uzina, reusind si o victorie la Suzuka.

 

Bamboo Engineering raman alaturi de cele doua Chevrolet Cruze care vor beneficia in acest an de ultimele specificatii tehnice. Daca anul trecut cei doi piloti care au evoluat pentru aceasta echipa erau Darryl O’Young si Yukinori Taniguchi, pentru sezonul 2012 nu au fost confirmati inca cei doi piloti care se vor afla la volanul celor doua Cruze-uri. Reprezentantii Bamboo Engineering au declarat ca se afla in tratative cu mai multi piloti de top, urmand ca anuntul cu cei care vor pilota pentru aceasta echipa sa fie facut cat mai curand. Intre timp Darryl O’Young a participat la cursa Rolex de 24h de la Daytona la categoria GT cu un Porche GT3.

Marocanul Mehdi Bennani ramane alaturi de echipa Proteam Racing pentru al doilea an consecutiv si va pilota acelasi BMW 320 TC ca si in anul precedent. Proteam Racing urmeaza sa anunte si cel de-al doilea pilot, echipa urmand sa demareze testele in aceasta luna.