Tiago Monteiro pole position acasa

Tiago Monteiro a reusit ieri primul sau pole position in cursa de casa, care se va desfasura pe circuitul  international Algarve. Portughezul a resusit un timp de 1:55.372, el va fi urmat pe grila de start de francezul Yvan Muller care a reusit un timp in calificari de 1:55.425. Gabriele Tarquini locul 2 in clasamentu general provizoriu va pleca de-abia din pozitia a 4-a in spatele brazilianului Augusto Farfus de la BMW. Rob Huff pe Chevrolet s-a clasat pe locul 5 pe grila de start el fiind urmat de maghiarul Norbert Michelisz, care din nou a reusit un timp bun in calificari de 1:55.991, dovedind astfel ca prestatia buna din Belgia nu a fost o intamplare.

Jordi Gene marele ghinionist din Belgia, unde a fost descalificat dupa ce castigase prima cursa, va pleca abia din pozitia a 7-a si va fi urmat de Andy Priaulx castigatorul celei de-a doua curse la Zolder. Top 10 va fi incheiat de Alain Menu de la Chevrolet si Colin Turkington campionul en-titre din Campionatul Britanic de Turisme (BTCC).

Startul in prima cursa se va da in jurul orei 13.45, iar cea de-a doua cursa va avea startul in jurul orei 18.30 ambele curse vor fi transmise in direct pe canalul Eurosport.

foto: fiawtcc.com