WTCC – Trioul Villa, Bennani si Fabiani de la BMW Proteam Racing

Echipa Proteam Racing va alinia la startul sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Turisme trei automobile BMW, ale caror piloti vor fi:  Javier Villa García, Mehdi Bennani si Fabio Fabiani. “Vom incepe sezonul cu doua masini 320 TC propulsate de noul motor de 1,6 l turbo si unul de 2.0 l aspirat 320si pentru Fabiani. Suntem in cursa cu cronometrul pentru a termina cele doua masini noi care sa fie gata pana  la etapa din Brazilia.” a declarat managerul echipei, Valmiro Presenzini.

In varsta de 23 de ani, spaniolul Villa este una dintre cele mai interesante aparitii al noului sezon din WTCC. El a trecut la categoria turisme dupa o cariera extrem de frumoasa si plina de rezultate bune in GP2, incluzand si victorii de etapa. El a mai fost si pilot de teste pentru echipa Sauber.”Ma simt extrem de motivat inaintea unui nou inceput de capitol din carierea mea sportiva.Obiectivul meu este acela de a capata multa experienta si de a ma lupta pentru Trofeul Yokohama, dar in acelasi timp trebuie sa le aratam si echipelor de uzina ca putem lupta pentru locurile fruntase.” a declarat Villa.

Marocanul Bennani, in varsta de 27 de ani abia asteapta startul campionatului: “Faptul ca fac parte din aceasta echipa, inseamna ca trebuie sa dau tot ce pot din mine si sa obtin rezultate cat mai bune.Sunt foarte increzator in sansele mele mai ales cand  toate ingredientele sunt prezente in aceasta echipa extrem de profesionista.

Al treilea membru al echipei este italianul Fabiani care pana acum a avut doar aparitii ocazionale de-a lungul ultimelor doua editii de WTCC.