Tidemand, gata de atac in WRC

Considerat unul din favoritii etapei de sprint de la Falun (Suedia), Pontus Tidemand, a reusit sa castige locul intai si medalia de aur, cu un avans impresionant de 13,3 secunde in fata lui Hasse Gustavsson.

 

Tidemand, care si-a facut debutul cu noul sau coechipier, Ola Floene, a reusit pe prima trecere, un timp atat de bun incat s-a pus problema unei erori de cronometraj. Totusi, lucrurile n-au fost intamplatoare, iar la doua trecere, suedezul a confirmat din nou ca se afla in elementul sau, reusind sa coboare timpul precedent.

 Pontus Tidemand

Tidemand a declarat: totul a functionat perfect, iar setarea masinii, precum si navigarea, au mers foarte bine si am putut sa ma concentrez asupra traseului. Am reusit sa gasesc setarile optime, iar acum am un sentiment bun, ca vom face o figura frumoasa in Raliul Suediei, ce va avea loc peste 2 saptamani. Sunt bucuros de ajutorul primit, in special lui Ingemar Svensson, care a lucrat zi si noapte pentru ca eu sa ma aflu la volanul Fordului Fiesta RS WRC, precum si lui Tommy Andersson, care este proprietarul masinii si care ma lasa sa o pilotez“.

 

Dupa un rezultat atat de bun, Tidemand va ataca cu siguranta in etapa a doua din WRC, pentru a obtine un timp cat mai bun pe cele 22 de probe speciale ale Raliului Suediei, ce va avea loc intre 7-10 februarie.

 

One thought on “Tidemand, gata de atac in WRC”

  1. Respect Tommy Andersson un om care ofera oportunitati talentelor. Altii cu bani pun ei fundu in masina si se dau piloti :))

Comments are closed.