Rally Helsinki Battle va deschide saptamana Raliului Finlandei

Pe 26 iulie, adica cu aproape o saptamana inaintea celei de-a opta etape WRC din 2014, Raliul Finlandei (31 iulie – 3 august), va avea loc in capitala Helsinki un eveniment deosebit intitulat Neste Oil Rally Helsinki Battle. In acest mod Neste Oil va sarbatori 20 de ani de parteneriat cu Raliul Finlandei, iar in cadrul acestui festival al raliului fanii vor avea parte de dueluri inedite intre fostele si actualele glorii ale acestei discipline de motorsport.

 

Mads Östberg, Thierry Neuville, Juho Hänninen, Sébastien Ogier Jari-Matti Latvala sunt cativa dintre actualii piloti implicati in lupta din WRC care se vor duela cu legende ale raliurilor precum Markku Alen, Juha Kankkunen, Marcus Grönholm si Tommi Mäkinen. 

Ralli-Helsinki-Battle
Jari-Matti Latvala & Markku Alen

Vrem sa celebram parteneriatul nostru de 20 de ani cu Raliul Finlandei printr-un eveniment deosebit si sa aducem raliurile in centrul celui mai mare oras din tara noastra. Ne-am dorit sa creem un eveniment de care toata familia sa se poata bucura impreuna. Atat pilotii actuali cat si cei legendari ai raliurilor au primit invitatia cu mare bucurie, iar autoritatile orasului au fost extrem de incantate de idee care ne-au pus la dispozitie o locatie unica pentru acest eveniment.” declara  Sirpa Tuomi, directorul de marketing al Neste Oil. Evenimentul va fi patronat de Jussi Pajunen, primarul orasului Helsinki.