Phil Mills se desparte de Petter Solberg


Dupa 11 ani in care a fost copilotul lui Petter Solberg, Phil Mills a decis sa parseasca scaunul de copilot pentru a se concentra asupra vietii sale private.

Phil Mills a declarat: “aceasta a fost una din cele mai grele decizii, dar simt ca a venit momentul sa ma concentrez asupra altor aspecte ale vietii.”

“Am participat impreuna la 152 de raliuri in WRC de-a lungul celor 11 ani si acest lucru a devenit mai mult un stil de viata decat o munca. M-am bucurat de fiecare km parcurs, cu suisuri si coborasuri si sunt sigur ca Petter va mai castiga multe raliuri. Imi va fi dor de tot ce inseamna WRC si ii doresc lui Petter si echipei cat mai multe succese in viitor.”

“Phil paraseste echipa si sunt foarte trist” a comentat Solberg despre plecarea copilotului sau.

“Cred ca va fi foarte dificil sa gasesc un copilot cu calitatile sale, care sa-l inlocuiasa. Am participat impreuna atatia ani , de fapt a fost alaturi de mine aproape intreaga mea cariera, deci despartirea este foarte grea pentru mine.Privind in spate la ce am realizat impreuna, imi pare foarte rau ca nu mai este langa mine, pentru ca sunt sigur ca urmatoarea victorie va fi sezonul acesta si mi-as fi dorit ca Phil sa fie cand se va intampla. El a reprezentant cel mai mult pentru cariera mea. Relatia noastra a fost una dintre cele mai stranse relatii dintre un pilot si un copilot”

Echipa nu a luat nicio decizie cu privire la noul copilot a lui Solberg in WRC.

Foto: pettersolberg.com

Comentarii

comentarii