Alex Berea : Este ca o intoarcere in timp !

 

Motorsportnews.ro : Cum e sa revii in Campionatul National de Viteza in Coasta dupa o pauza destul de mare ? In afara de lipsa  bugetului ( o problema omniprezenta) te-a mai tinut si altceva departe de lumea curselor ?

 

Alex Berea : Este ca o intoarcere in timp, in vremurile in care gandul imi era doar la masini, miros de benzina si cauciucuri incinse. Lipsa sponsorilor a fost principalul motiv pentru care am renuntat. In 2005 dupa 2 etape in care am epuizat toate resursele financiare si aveam si datorii de pe urma curselor, am decis ca este momentul sa fac putina ordine in viata.


Motorsportnews.ro : Cum e sa nu fi prezent la start atata timp ? Cu ce ti-ai umplut timpul  in perioada asta ? Ai reusit sa mai fi in contact cu toate noutatile ?

 

Alex Berea : Este foarte greu sa stai pe margine si sa visezi la momentul revenirii, dar am sperat ca o sa vina si ziua in care voi fi iarasi pe traseu. In 2007 am avut o tentativa, am cumparat o masina si eram pregatit sa o transform, dar am luat startul in cariera de parinte si am prelungit putin pauza :). Am reusit sa raman totusi foarte aproape de lumea curselor prin AB MOTORSPORT, firma pe care o detin. Suntem la inceput, dar lucrurile au inceput sa mearga destul de bine.

 

 

Motorsportnews.ro : Sa inteleg ca in acest an ai reusit sa strangi bugetul necesar ?

 

Alex Berea : Acum incepe partea dureroasa … Nu am reusit sa strang un buget pentru anul acesta, doar pentru cursa aceasta. Acum sunt in postura de participant doar cu ajutorul prietenilor. Sper sa reusesc sa adun bugetul necesar si pentru restul campionatului.

 

Motorsportnews.ro : Stim ca vei lua startul pe o Dacia Logan pregatita pentru clasa H2 ?  Chiar daca revii dupa o pauza ai vreun obiectiv pentru etapa de la  Campulung ?


Alex Berea : Masina este de fapt Dacia Logan, specificatie de circuit N2, dar merg la H2 in amintirea primului meu an la VTM. 🙂. Obiectivul este unul simplu, sa ma reacomodez cu o masina de curse pe traseul de concurs. Daca reusesc sa strang bugetul necesar, poate punctele obtinute vor conta la finalul campionatului.


Motorsportnews.ro : Pentru restul sezonului ce planuri ai ? Vei mai reusi sa iei startul si  la alte etape ?

 

Alex Berea : Cum am mai spus, as dori sa particip tot sezonul (cu alta masina) si mi-as dori sa iau startul in Raliul Argesului.

 

Motorsportnews.ro : Ce parere ai despre noul traseu de la Campulung Muscel ?


Alex Berea : Am incredere totala in Norris si echipa lui ca au facut o alegere buna cu noua configuratie a acestei curse.

2 thoughts on “Alex Berea : Este ca o intoarcere in timp !”

Comments are closed.