Cinci din Cinci. Full cu 125 de puncte!

Edwin Keleti şi Victor Ponta câştigă pentru a cincea oară consecutiv confruntarea maşinilor de grupa A în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Cu 125 de puncte câştigate în acest sezon, echipajul rămâne liderul clasamentului şi după prima etapă de macadam din 2010. Edwin şi Victor reuşesc astfel să spargă ghinionul care i-a urmărit doi ani la rând când nu au ajuns în parcul închis de final ]n Raliul Sibiului.

Edwin Keleti: Aşa cum mă aşteptam a fost un raliu extrem de greu chiar dacă în acest an nu au mai fost în program probele Crinţ şi Cheile Cibinului. Proba Şanta era foarte rea în prima treime şi asta s-a văzut în numărul echipajelor care au reuşit să ajungă la final. Şanta Max e o probă genială cu foarte multe complexităţi şi  extraordinar de parcurs. Noi am tras destul de tare şi uite că am reuşit să spargem ghinionul care ne-a urmărit două ediţii la rând! Victor a dictat impecabil, totul a mers perfect! Ne doream extraordinar de mult să terminăm acest raliu în zona podiumului  şi am reuşit chiar să câştigăm la grupă. Mai bine de atât nu se poate! Mai avem trei etape în acest an şi le vom aborda cu foarte multă seriozitate chiar dacă cele 125 de puncte   lasă impresia că ne-am putea relaxa.

Victor Ponta: E aşa de bine să ajungi la final la Sibiu! Pentru noi este prima dată când reuşim acest lucru şi nu oricum, ci ca învingători la grupă! E adevărat că e a cincea victorie din acest sezon, dar e prima pe macadam. Aveam nevoie de acest rezultat  pentru a nu se zice că doar pe asfalt suntem rapizi. Edi a fost neaşteptat de ascultător…a evitat toate capcanele pe care le aveam trecute în dictare, dovadă că nu am avut nici o pană, ceea ce este extrem de rar în Raliul Sibiului. În continuare trebuie să mergem cu cap, să ne păstrăm avantajul  pe care îl avem.

Edwin Keleti și Victor Ponta mulţumesc ehipei tehnice , susţinătorilor şi partenerilor din acest sezon: Jack Daniel’s, Renault România, Pirelli România, Colgate-Palmolive (România) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell şi Autovit.ro.

p.r 4media.ro Bogdan Roşca

credit foto rallyphoto.ro