Jack Daniel’s Rally Team la Raliul Sibiului

Joi, vineri şi sâmbătă are loc raliul Sibiului, a cincea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

Echipa “Jack Daniel’s Rally Team” îi aşteaptă pe toţi iubitorii de raliuri şi de adrenalină joi seara în Piaţa Mare din Sibiu la parada maşinilor de raliu. Apoi, fanii JDRT îşi vor întâlni piloţii şi copiloţii favoriţi vineri la Super Speciala de la pista de autocross din Sibiu şi pe traseu pe Dobârca, Păltiniş şi Şanta, ultimile două fiind probe de noapte. Sâmbătă, raliul va începe la ora 10 şi se va desfăşura pe probele Crinţi, Călugăru şi Şanta.

 

De la această etapă se schimbă clasele la care vor concura două dintre echipaje. Astfel, echipajul Edwin Kleti-Victor Ponta va trece de la clasa 3 la clasa 19, iar echipajul Cătălin Berari-Mihai Sandu trece de la clasa 19 la clasa 11.

 

Edwin Keleti – Victor Ponta: Am luat această decizie pentru echipă şi sperăm că in acest fel vom reuşi să ne menţinem în lupta pentru locul 1 la echipe şi în acest an. Concurenţa este foarte puternică şi credem că în acest fel vom fi mai eficienţi. Din păcate, nu am reuşit să facem nici un kilometru de teste pe macadam pentru că nu am primit suspenia la timp. Oricum, suntem foarte mulţumiţi de configuraţia acestui raliu, cu probe şi pe asfalt şi pe macadam şi cu probe de noapte. Vă aşteptăm la Sibiu pe probe cu mesajul nostru de responsabilitate “Condu responsabil: nu bea la volan!”

Cătălin Berari: Vom merge la Sibiu pe un Mitsubishi Lancer EVO 6 şi sperăm să aducem cât mai multe puncte echipei. Suntem acum pe locul doi la echipe si sper că vom recupera diferenţa faţă de NRA (Napoca Rally).

După anularea raliului Argeşului, raliul Sibiului este practic al patrulea raliu din Campionatul Naţional de Raliuri şi se desfăşoară pe macadam şi asfalt (1 probă), pe o lungime totală de 440,8 kilometri, dintre care probele speciale, 11 la număr, au o lungime de 119,6 kilometri.

 

Despre Jack Daniel’s Rally Team:

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2011 mesajul său de responsanbilitate, cu următoarele echipaje: Gergo Szabo şi Ferenczy Lorand pe Mitsubishi Lancer EVO 9 şi Edwin Keleti şi Victor Ponta pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 19, Cătălin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 6 la clasa 11 şi Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la clasa 3. Lor li se adaugă echipajul maghiar Norbert Bereckzi şi Kozma Lazslo pe Citroën C2R2- Max la clasa 6.