Noutati Raliul Clujului 2011

Raliul Clujului Star Lubricants se alatura in acest an Asociatiei Little People Romania, pentru a sprijini Campania de lupta impotriva cancerului la copii “Poti Si Tu!”.

 


Astfel, pe langa inscrierea in concurs a echipajului Dr. Dinu Dumitrascu / Radu Popoviciu cu un autoturism Dacia Logan, inscriptionat cu acest mesaj, publicul este invitat de catre organizatori si membrii asociatiei, vineri, 27.05.2011, la locatia Portii de Start a raliului, din Piata Unirii sa scrie un mesaj de incurajare tuturor copiilor si tinerilor care sunt in prezent diagnosticati cu o forma de cancer.

 

 

“Poti Si Tu!” este mesajul nostru de incurajare pentru cei 5000 de copii care lupta impotriva cancerului in Romania. Punand la dispozitie zilnic programe de asistenta a pacientilor in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, Asociatia Little People Romania are cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor din Romania bolnavi de cancer. Informatii despre proiectele Asociatiei Little People Romania pot fi gasite pe www.thelittlepeople.ro, iar actualizari zilnice despre activitatile desfasurate pe pagina de Facebook a asociatiei.

 

 

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj.

 

 

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

 

Partenerii tehnici: Jack Daniel’s Rally Team, Arobs Transilvania, Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, desprealcool.ro – afla-ti echilibrul, Prodvinalco, Kaercher prin Epinvest, Coca-Cola, Pensiunea7, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

 

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, Omnipass, SMURD Cluj, CERT.

 

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo, AAM Advertising si Hostvision.

 

Parteneri media:  TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro,MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, On-Board.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.