„Jack Daniel’s Rally Team” pregătită pentru Raliul Timişoarei

Timişoara, 26 aprilie 2012 – „Jack Daniel’s Rally Team” ia startul celei de-a doua etape din Campionatul Naţional de Raliuri – Raliul Banatului, vineri 27 aprilie şi sâmbătă 28 aprilie. Astfel, mesajul de responsabilitate socială „Condu responsabil: nu bea la volan!” ajunge în acest an şi la Timişoara.

 

Etapa din judeţul Timiş a fost reintrodusă în ediţia din 2012 a competiţiei, desfăşurându-se pe traseul tradiţional de asfalt din zona lacului Surduc. Echipa „Jack Daniel’s Rally Team” va participa la această etapă în formulă completă, Florentin Petre concurând alături de copilotul său Hristo Hristov, la volanul unui Renault Clio Super 1.6, înscrisă la clasa 6 de concurs.

 

Sunt foarte încântat să particip la o astfel de competiţie. Este adevărat că am puţine emoţii, căci este prima mea participare la un concurs de raliuri. Însă mă simt pregătit de start din toate punctele de vedere şi sunt foarte încrezător în forţele proprii”, a declarat Florentin Petre înainte de Raliul Timişoarei.

 

Gergo Szabo şi Karoly Borbely, despre etapa a doua: „Pornim în cursă cu un scop clar – acela de a câştiga, aşa cum am facut-o şi cu alte ocazii la acest raliu. Este un traseu echilibrat, porţiunile de viteză alternează cu cele tehnice, iar probele speciale sunt de foarte bună calitate. După întâmplarea din Braşov, ne-am asigurat ca maşina este pregătită de victorie.

 

Pentru Raliul Timişoarei ne-am pregătit cu numeroase teste. Având experienţa de la Raliul Braşovului, am reuşit să aducem maşina în parametri normali, astfel că sperăm la un loc fruntaş în această etapă”, a menţionat Cătălin Berari.

 

Echipajul Rareş Tomiţă / Csegzy Levente a adăugat: „Aşteptăm cu nerăbdare Raliul Timişoarei, este o configuraţie de probe care ne place foarte mult. Maşina noastră de concurs are îmbunătăţiri faţă de etapa din Braşov, pe care sperăm să le fructificăm şi să aducem puncte echipei. În plus, dorim să îi mulţumim în mod special lui Titi Aur pentru sprijinul acordat echipajului nostru”.

 

Despre „Jack Daniel’s Rally Team”

 

„Jack Daniel’s Rally Team” aduce mesajul său de responsabilitate socială în atenţia iubitorilor de raliuri, prin echipajele:

  • Gergo Szabo / Karoly Borbely, Mitsubishi Evo 10
  • Cătălin Berari / Robert Maior, Mitsubishi Evo 6
  • Rareş Tomiţă / Csegzy Levente, Mitsubishi Evo 9
  • Florentin Petre / Hristo Hristov, Renault Clio Super 1.6