Victor Baldescu aduce Subaru Impreza WRC la Brasov

La sfarsitul acestei saptamani, fanii raliurilor din Romania au motive serioase de bucurie. Vineri, incepand cu ora 14.43, se va da startul Campionatului National de Raliuri, la Brasov. Superspeciala Poiana, in lungime de 10.43 km, este proba vedeta de la Raliul Brasovului si se va desfasura sub lumina proiectoarelor speciale incepand cu orele 20.00.

 

Peste 50 de participanti si-au anuntat prezenta la aceasta etapa si, pe langa cele trei masini S2000, fanii vor fi incantati de prezenta la aceasta etapa a unei masini in configuratie WRC. Este vorba despre un Subaru Impreza WRC S8, masina care va fi pilotata de Victor Baldescu dupa dictarea lui Ciprian Solomon. Alegerea a fost facuta datorita faptului ca masina anuntata pe listele de inscriere Mitsubishi Evo VI se afla inca in dezvoltare in garajele Autosolution. 

 subaru-impreza-wrc s8

Masina pe care V.Baldescu si C.Solomon vor lua startul la Brasov a fost construita de Prodrive si in acest moment este in proprietatea echipei Budai din Ungaria, care se ocupa de pregatirea si intretinerea masinii. Initial Victor Baldescu a dorit aducerea la aceasta etapa a unui Citroen C4 WRC sau Citroen Xsara WRC, insa conducerea FRAS nu a aprobat inscrierea acestora la clasa 11, deoarece aceste doua modele au inca omologarea FIA in vigoare. Astfel, a fost aleasa varianta Impreza WRC S8 care are omologarea expirata. 

 

Caracteristici model Subaru Impreza WRC S8:

 

Motor:  1994cmc, boxer, 300cp, 520Nm

Transmisie: Prodrive cutie secventiala cu 6 viteze

Ambreiaj: uscat, dublu disc din carbon          

Suspensie: Bilstein

Frane: Alcon, Fata – etrieri cu 6 pistonase discuri 368mm

                             Spate – etrieri cu 6 pistonase discuri 310mm

Roti : Asfalt 8×18”

2 thoughts on “Victor Baldescu aduce Subaru Impreza WRC la Brasov”

  1. Degeaba,merge Baldi cu wrc, o sa ia bataie again and again de la toateee Logan-ele… Poate daca la ceilalti concurenti l-i se impune sa conduca doar cu o mana, un picior si un ochi , ar avea sanse sa vina in primii zece…cred!!!

  2. S-AR PUTEA SA NU FIE CHIAR ASA ! L-AM URMARIT DE MAI MULTE ORI SI CONCLUZIA ESTE CA SE MISCA FOARTE BINE , DAR CARCOTASII CE SA SPUNA SI EI ! OMUL ARE EXPERIENTA ( CARE NU SE INVATA SI SE DOBADESTE IN TIMP ) ARE SANGE IN INSTALATIE , DOVADA SI MASINA CU CARE SE DA . ASA CA DUPA COMENTERII ORI ESTI RAU INTENTIONAT , ORI ESTI CARCOTAS , ORI NU TE PRICEPI .

Comments are closed.