Conferinta de presa Raliul Harghitei Seroussi 2013

Miercuri, 23 octombrie, a avut loc conferinta de presa premergatoare ultimei etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Raliul Harghitei Seroussi. Pe langa reprezentantii presei, la eveniment au participat reprezentanti ai Primariei Odorheiu Secuiesc – Gyorgy Farkas si Laszlo Tikosi, ai Consiliului Judetean Harghita – Sandor Ambrus, dr. Istvan Bachner si Csaba Ferencz, reprezentand organizatorul. 

Conferinta de presa Harghita 2013

Dupa opt ani de intrerupere am reusit sa readucem Raliul Harghitei in calendarul Campionatului National. A fost foarte greu, pentru ca a trebuit sa pornim de la zero. Daca Consiliul Local si Consiliul Judetean nu ne-ar fi sprijinit, nu am fi putut să organizam acest eveniment.” a declarat Csaba Ferencz.

 

“Pe plan national, este o lupta mare in ceea ce priveste acest gen de evenimente, intrucat raliurile promoveaza si turismul local. De acum, Odorheiu Secuiesc si judetul Harghita au reintrat în Campionatul National de Raliuri Dunlop, alaturandu-se Aradului, Timisoarei, Sibiului si altor locatii unde an de an se organizeaza etape de raliu” a adaugat organizatorul.

 

Implicarea noastra consta doar in sprijin financiar” a declarat consilierul judetean Sandor Ambrus. “Raportat la munca investita, la costurile necesare si la treaba organizatorica, sprijinul nostru este mic. Speram ca Raliul Harghitei sa fie un eveniment sportiv de succes iar atmosfera una deosebita. Ne dorim ca aceasta editie sa reinceapa traditia Raliului Harghitei.” a adaugat reprezentantul Consiliului Judetean.

 

Vrem sa o luam de la capat, iar acest raliu sa ajunga acolo unde era in timpul regretatului Arpad Dietrich, cel care a adus intrecerile auto in judetul Harghita.” a incheiat Csaba Ferencz.

 

Raliul Harghitei Seroussi este organizat de Clubul Sportiv Maxx Racing, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si se va desfasura in perioada 25 – 26 octombrie.