Cupa Dacia la Raliul Timisoarei

Cupa Dacia accelereaza spre cea de-a doua etapa din Campionatul National de Raliuri. Vineri 12 Aprilie 2013 concurentii inscris in competitia monomarca se vor alinia la startul Raliului Timisoarei, a doua borna dintre cele patru care preced Raliul Sibiului, etapa din calendarul ERC 2013.

Raul Badiu
Raul Badiu

Capul de afis al intrecerii ar putea fi tinut de cei doi tineri piloti, Raul Badiu si Florin Tincescu care au dus o lupta apriga la Brasov pentru a-si adjudeca prima treapta a podiumului. Spectacolul etapei va fi completat de Bogdan Samoila, Bogdan Vrabie, Octavian Tirnoven si Madalin Arhire care se vor lupta cu ceilalti concurenti pentru un loc pe podium. De urmarit va fi si evolutia echipajelor Stan Andrei /Lacatus Liviu, Kelemen Peter Sandor/Andreoiu Marcus si Olesch Raul /Nechita Denisa (cei doi din urma reusind sa repare masina frumos decorata in timp util pentru startul celei de-a doua etape), cele 3 echipaje nu au reusit sa termine prima etapa din cauza abandonurilor.

 

O alta lupta interesanta va fi data de rivalitatea fetelor copilot care vor incerca sa isi conduca pilotii catre victorie.

Bogdan Samoila - Tess Rally Dunlop 2013
Bogdan Samoila

Timis Rally va avea loc in intregime pe asfalt, fiind apreciat pentru probele scurte, tehnice si extrem de rapide. In cele doua zile concurentii vor avea de parcurs in total 454 km din care 111 km impartiti in 15 probe speciale. La sfarsitul fiecarei zi de concurs participantii vor alerga pe Superspecialele din orasele Lugoj si Timisoara. Dintre cei 13 piloti inscrisi in Cupa Dacia, 9 se vor alinia la startul Raliului Timisului.

 

Lista echipaje participante:

 

                                 Pilot                                                                   Copilot

1

17

Raul Badiu

Razvan Hulea

2

21

Florin Tincescu

Iulian Nicolaescu

3

25

Madalin Radu-Arhire

Alina Bianca Pop

4

26

Octavian Tirnovean

Alexandru Popidan

5

41

Bogdan Vrabie

Rares Badea

6

54

Bogdan Samoila

Florin Cojocaru

7

65

Peter Sandor Kelemen

Robert Maior

8

88

Mugurel Vulcu

Beatrice Toma

9

407

Raul Olesch

Denisa Adriana Nechita

One thought on “Cupa Dacia la Raliul Timisoarei”

Comments are closed.