Harghita Rally Team, o noua echipa in CNR

In ultimul weekend al lunii septembrie, municipiul Odorheiu Secuiesc va gazdui ultima etapa a Campionatului National de Raliuri – Dunlop, editia 2014. Pe langa mandria de a fi orasul gazda a confruntarii finale al unui campionat extrem de disputat, municipiul Odorheiu Secuiesc are onoarea de a fi reprezentat si de o echipa de raliu.

 

Si nu orice echipa, ci una care ii are in componenta pe dublul campion national de raliuri al Romaniei in anii 2009 si 2010, pilotul maghiar Gergo Szabo, si pe vice campionul national de raliuri al Romaniei in 2013, David Botka, de asemenea din Ungaria. 

David Botka

Pentru ca am avut performante sportive remarcabile in campionatul romanesc, pentru ca mereu suntem inconjurati cu simpatie si bucurie de fanii romani  si nu in ultimul rand pentru a le multumi autoritatilor locale harghitene pentru faptul ca au readus Raliul Harghitei in calendarul national, ne-am hotarat sa licentiem pe ultima suta de metri o echipa care sa poarte numele judetului Harghita“ a spus David Botka.

 

Ne dorim sa avem o evolutie atat de buna in acest raliu incat sa incheiem pe podiumul destinat echipelor. Astfel ca sambata seara la festivitatea de premiere sa oferim autoritatilor locale din Odorhei atat trofeul pe echipe cat si trofeele noastre obtinute in intrecerea clasei 2. Ar fi un gest de recunostinta din partea noastra catre ei pentru readucerea Raliului Harghitei in calendarul raliurilor din Romania” a spus Gergo Szabo.

Echipa Harghita Rally Team va fi compusa din urmatoarele echipaje:

     2.     David Botka / Peter Mihalik – Mitsubischi evo IX R4
     7.     Gergo Szabo / Zoltan Kohler – Mitsubischi evo X R4
135.     Lovasz Pal / Gobor Zsiros  – Subaru Impreza R4
427.     Attila Petho / Thomas Campean – Dacia Logan  

 

Nominalizate sa puncteze pentru echipa Harghita Rally Team sunt doar numerele de concurs 2 (David Botka/ Peter Mihalik) si 7 (Gergo Szabo/ Zoltan Kohler). Celelalte doua echipaje vor evolua si puncta doar in cadrul clasei 2, respectiv 9.

Uram adversarilor nostri multa bafta si succes pe probele din Muntii Harghitei iar pe fani ii asteptam sa vina in numar cat mai mare la o super confruntare intre cei mai valorosi piloti de raliu din Romania” – a mai adaugat Gergo Szabo.