BCR Leasing Rally Team va face spectacol la Cluj

Aflată pe a doua treaptă a podiumului la echipe, BCR Leasing Rally Team va concura cu plăcere la Transilvania Rally, unde speră să obţină un loc cât mai bun pe podium. „Va fi un raliu interesant, cu mai multe noutăţi atât din punct de vedere al traseului, unde au apărut probe noi, cât şi al echipajelor de top care pot ocupa primele poziţii din clasamentul general. Sperăm ca vremea să ţină cu sportivii, dar şi cu spectatorii pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare pe probe. BCR Leasing Rally Team este pregătită să ofere spectacol la Cluj!Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport, compania care asigură managementul sportiv şi tehnic al BCR Leasing Rally Team.

 Edwin Keleti_Botond Csomortani

Echipajul 99 – Edwin Keleti şi Botond Csomortani – vizează un loc pe podiumul general al acestei etape, chiar dacă se anunţă a fi o competiţie extrem de disputată: „Cursa noastră de casă se anunţă un raliu extrem de tehnic şi special, prin prisma alternanţei asfaltului cu macadamul. În aceste condiţii, anvelopele de competiţie Pirelli vor da totul pentru a ne optimiza demersul sportiv! Maşina Ford Fiesta R5 a fost refăcută de echipa tehnică de la Colina Motorsport după mica ieşire în decor de la Danube Delta Rally, aşa că suntem siguri ca va fi o competiţie de înalt nivel! Le mulţumim mult partenerilor nostri pentru susţinere şi îi invităm călduros pe fanii clujeni să vină să vadă spectacolul de le probe!– a declaratEdwin Keleti, cel mai bine clasat pilot BCR Leasing Rally Team după primele trei etape disputate.

 Gergo Szabo_Karoly Borbely_

Dacă la primele trei etape din Campionatul Naţional de Raliuri, Gergo Szabo şi Karoly Borbely au concurat pe un Mitsubishi Lancer Evo X R4, la Transilvania Rally ei vor participa cu o Skoda Fabia S2000, un autovehicul superior din punct de vedere tehnic. „Am mai condus acest model anul trecut, la Raliul Sibiului – etapă ce a fost inclusă în Campionatul European de Raliuri, la care am abandonat în timp ce ne aflam pe locul 2 la general, şi la Raliul Aradului, unde am terminat pe locul 2 la general, după campionul en-titre, Francois Delecour. La Cluj vom mări ritmul şi vom miza pe cartea atacului. Totuşi, Transilvania Rally trebuie tratat cu respect, fiind un raliu frumos, dar foarte greu. Sper să încheiem cu bine acest concurs şi să aducem puncte importante echipei BCR Leasing Rally TeamGergo Szabo.

 Sorin Badea_Florin Dorca

În ceea ce-i priveşte pe concurenţii BCR Leasing Rally Team la clasa 11, Sorin Badea & Florin Dorca, ei promit spectacol pentru fanii de la Transilvania Rally: Venim la Cluj, la Transilvania Rally, după două abandonuri consecutive, ceea ce, în mod evident, creează o anumită presiune asupra noastră. Cu toate acestea, suntem decişi să abordăm acest raliu special şi complex cu toată atenția, cu răbdare si cu dorința de a participa alături de colegii noştri de echipă la obţinerea unor rezultate importante atât individual cât şi în competiția pe echipe. Aşteptăm cu mare bucurie întâlnirea cu fanii clujeni, probabil cei mai speciali, cei mai documentaţi şi pătimaşi fani din România, cărora sper să le oferim împreună cu organizatorii raliului un spectacol automobilistic elevat, care să le alimenteze motivaţia de a veni în număr foarte mare pe probele speciale ale raliului în cele 3 zile dedicate cursei. Doresc să mulţumesc în mod special echipei tehnice de la Colina Motorsport pentru efortul susţinut depus în ultimele zile pentru aducerea maşinii de concurs în cea mai bună formă tehnică.– a declarat Sorin Badea.

 Adrian Teslovan_Vajk Cseh Imre

Lideri în Cupa Dacia, cu un total de 50 de puncte acumulate până în prezent, Adrian Teslovan & Cseh Vajk Imre sunt nerăbdători să parcurgă provocatoarele probe speciale de la Cluj: “Din nou pe asfalt. Pentru noi este prima dată când participăm la această etapă în configuraţia de asfalt şi, din ceea ce ne-au povestit colegii de echipă, este un raliu foarte tehnic. Aşa cum a fost întotdeauna la etapa de la Cluj, ne aşteptăm să fie mulţi spectatori pe probele speciale, acest sport fiind foarte popular în Transilvania.– Adrian Teslovan.

 

BCR Leasing Rally Team este susţinută în 2014 de BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 – prin Star Lubricants, Colina Motorsport, Pirelli, Dolce Sport, Energobit, Veteco, Frontline Combo, Defi, Pigna, Biosafe, Kristal Glamclub, Autocar Service.

 

Transilvania Rally va avea loc în perioada 20-21 iunie, în zona Clujului, fiind a patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri 2014 şi a doua pe asphalt. Concurenţii vor avea de parcurs doisprezece probe speciale pe o lungime de 123 de kilometri, lungimea totală a raliului fiind de 461.1 km.