Manu si Jancsi se pregatesc sa ia startul in Raliul Moldovei Moinesti

Daca in luna Iunie, zambetul  soarelui ne imbie sa ne facem bagajele  si sa plecam in concedii, Manu si Jancsi se pregatesc sa ia startul, la sfarsitul acestei saptamani, in Raliul Moldovei Moinesti. O etapa importanta in economia clasamentului  Clasei 3, dar si din punct de vedere al spectacolului oferit de piloti, probele speciale din jurul Bacaului fiind urmarite de numerosi  impatimiti ai acestui sport.

 

Manu Mihalache: Suntem incantati sa luam startul la acest raliu. Este o competitie interesanta, pe suprafata mixta, care va pune la grea incercare intreaga echipa. Ca de fiecare data, pornim hotarati sa obtinem un loc cat mai bun la Clasa 3, dar si in clasamentul general. Personal, sunt placut surprins de faptul, ca pe langa proba super speciala va fi televizata si ultima proba, Moinesti. Este o initiativa care, sper, va aduce un plus acestei competitii; in fapt, evolutiile noastre sunt dedicate celor ce iubesc acest sport. Continuam si la Bacau campania de promovare “Fabricat in Romania”, campanie care, o spun cu multa bucurie, se bucura de un real succes. Prin urmare, multumim partenerilor: Pro-X si Axeon, pentru increderea acordata echipajului nostru.

V
Manu Mihalache foto © Vali Iovi-Stere

Jancsi Soos: Suntem increzatori ca acest raliu ne va aduce o recompensa pe masura efortului nostru. Vom fi, ca de obicei, echilibrati, insa fara a vitregi competitia de o evolutie spectaculoasa, asa, cum de altfel, i-am obisnuit pe fanii nostrii.  Vom fi atenti la toate detaliile, acest raliu fiind unul foarte complex, asa incat la final sa ne bucuram de un rezultat pozitiv. Apreciem efortul organizatorilor de a face cat mai vizibila aceasta etapa si sper, ca prin evolutia noastra, sa aducem un plus de valoare unei competitii aflata intr-un progres evident.

 

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de: Pro-X, Axeon, Gatmo Motorsport si Spalatoria Auto Jumbo Brasov.