Shark Racing a sarbatorit finalul sezonului 2015 la ATA Racing Show

Sezonul competitional intern 2015 s-a incheiat in mod spectaculos cu un show desfasurat in premiera la Academia Titi Aur. ATA Racing Show a adunat la start piloti din Campionatul National de Raliuri, cat si din Campionatul National de Viteza in Coasta. Printre acestia s-au numarat si componentii echipei Shark Racing, Gabriel ENE campionul clasei H3 din CNVC si vicecampion national al clasei rezervate debutantilor, precum si Ciprian SOLOMON care a participat in premiera intr-o competitie oficiala in calitate de pilot.

 

Sambata au fost programate patru manse de calificare, primii patru piloti mergand mai departe in finala mica, locurile 3 – 4, si finala mare, locurile 1 – 2. Ambii piloti Shark Racing au reusit sa se califice in cele doua finale, Gabriel ENE obtinand la finalul competitiei locul secund dupa un duel spectaculos cu Alex Filip, iar Ciprian SOLOMON a incheiat podiumul clasei A 2WD invingandu-l in finala mica pe Cosmin Vidican. 

Gabriel ENE

Gabriel ENE a pilotat in cadrul ATA Racing Show doua automobile, respectiv  Honda Civic Type-r cu care a si reusit sa obtina locul second la clasa A 2WD, precum si modelul Dacia Logan, obiectivul lui fiind acela de a parcurge ambele trasee, atat cel de asfalt cat si cel mixt, asfalt –macadam, pregatite de echipa ATA concurentilor. “A fost un eveniment deosebit si totodata un eveniment inedit pentru Romania. Ma bucur ca am putut fi prezenti si noi, echipa Shark Racing, in cadrul acestui eveniment care consider ca va deveni unul de success in anii ce urmeaza. Traseul a fost foarte spectaculos si destul de dificil fiind presarat cu saritori si suprafete diferite de aderenta. Imi pare rau ca vremea nu a tinut cu noi sambata conditiile meteo fiind nu tocmai prietenoase cu spectatorii, dar a fost o incheiere spectaculoasa a unui sezon competitional bun pentru echipa noastra. Multumim tuturor celor care au fost prezenti si ne revedem pe 12 decembrie la Gala Campionilor care va avea loc la Casino Sinaia.

Casca Ciprian SOlomon

Desi are o experienta de peste 15 ani in lumea motorsportului din Romania in postura de navigator, Ciprian SOLOMON a luat parte la primul sau eveniment oficial in calitate de pilot la volanul modelului Renault Clio R3. “Vreau sa incep prin a-i multumi lui Gabriel pentru sansa oferita, pentru ca sunt foarte putini oameni care procedeaza in felul acesta. El mi-a pus la dispozitie masina de competitie Clio R3, avand astfel posibilitatea sa iau parte la primul meu eveniment in calitate oficiala de pilot. Nu am urmarit niciun rezultat, ci doar am vrut sa ma distrez si ma bucur ca am putut fi prezenti in cadrul evenimentului ca si echipa. Evident ca sunt foarte multumit de locul trei obtinut fiind la prima mea participare oficiala. Titi a facut un lucru exceptional aproape de Bucuresti si sunt mandru ca exista un asemenea circuit in tara noastra. Cred ca acest eveniment a dat startul unor lucruri minunate care se vor intampla la ATA.

 

Echipa Shark Racing deja a inceput pregatirile pentru sezonul 2016, urmand a anunta in cel mai scurt timp si cateva surprize cu sprijinul partenerului sgmarket.ro