Publicitate

Dupa un loc 2 obtinut la Tess Rally Brasov, pilotul Bogdan Marisca se pregateste de cea de-a doua etapa din CNR, “Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford”. Pentru prima data in acest sezon, Bogdan va fi secondat de catre Karoly Borbely.

 

Bogdan Marisca: “Vom lua startul la Cluj avand ca principal obiectiv o clasare pe podium in ambele competitii, TER si CNR. Pentru asta va trebui ca impreuna cu Karci sa incercam sa depasim lipsa de kilometri parcursi impreuna printr-o munca foarte serioasa si atenta la recunoasteri si printr-o concentrare cat mai buna pe parcursul raliului. Traseul de la Cluj este unul rapid unde este dificil de tinut un ritm bun, genul de traseu fara momente de respiro, pe scurt un raliu greu.

La randul sau, Karoly Borbely a declarat: “Astept cu mare nerabdare Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford. Este un raliu foarte frumos, cu probe adevarate de asfalt pe cat de frumoase, peatat de provocatoare. Cei 160 de kilometri de probe speciale vor fi un test adevarat pentru echipajele participante. Va fi o lupta stransa pana la final. Asteptam iubitorii de rally pe probe in numar cat mai mare.

 

Programul oficial “Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford” va debuta joi seara cu startul festiv si prezentarea echipajelor.

 

Startul in raliu se va da vineri la orele 15:45, concurentii urmand a parcurge in cele doua zile de concurs, vineri si sambata cei 541 de kilometri, din care 158 kilometri reprezinta lungimea celor 14 probe speciale.

 

Raliul se va incheia sambata dupa masa la 18:30, cand va avea loc  SuperSpeciala “Cluj Napoca Oras European al Sportului” (in jurul Cluj Arena si Sala Polivalenta), urmata fiind la orele 18:45 de sosirea oficiala din raliu si premierea primilor trei clasati.

 

Echipajul Bogdan Marisca – Karoly Borbely este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv Maxx Motion, Telekom, Ford, DeLonghi, PrimariaCluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1.

Comentarii

comentarii

Publicitate

Sorry, the comment form is closed at this time.

Motorsportnews.ro