2 Piloti aceeasi pasiune : Motorsportul!

Sambata 5 iunie, cu ocazia evenimentului Vitantis All Star Drift, Valentin Cimpoeru “Morcov” a fost invitat, de catre unul din cei mai cunoscuti piloti de drift din Romania, Sorin Ene “HAI”, sa ia loc pe scaunul din dreapta al masinii sale Nissan Silvia S14A pregatita special pentru aceasta competitie. “HAI” se afla pe locul 3 in acest moment in Campionatul National de Drift si a debutat in competitiile internationale in anul 2009.

HAI:” Pe Morcov l-am mai vazut ca si spectator la cateva etape de drift de la noi din tara si am avut placerea sa stam de vorba de cateva ori. Mi-am dat seama ca este un fan al acestui sport si atunci m-am hotarat sa il invit sa ia loc alaturi de mine pe scaunul din dreapta sa traiasca un pic din sezatiile pe care le traim noi in aceasta minunata competitie numita drift. Din pacate lipsa unui loc specific, adecvat acestui sport la noi in tara, isi spune cuvantul, fiind destul de greu sa progresezi daca nu participi si la competitii internationale. Il mai astept pe Morcov si altadata si de ce nu poate ca si participant in aceasta competitie.

Morcov: Poate pentru multi nu este un secret ca sunt un fan al acestui sport care este intr-o continua crestere la noi in tara si nu de multe ori am fost spectator la aceste competitii. Ceea ce fac acesti baieti spre deosebire de noi, pilotii care participam in Campionatul National de Viteza in Coasta, este cu totul diferit. Daca noi vrem sa avem cele mai curate trase si fara niciun derapaj pe cat posibil, la ei acest lucru este total opus, ceea ce urmaresc ei fiind un derapaj controlat si cu cat mai lung cu atat mai bine. Cand am primit invitatia din partea lui “HAI” am acceptat imediat, deoarece am putut sa simt pe pielea mea ce traiesc acesti baieti in momentul in care intra pe “circuit”. Doresc sa ii multumesc pe aceasta cale lui Sorin “HAI” pentru o zi de neuitat.

Valentin Cimpoeru va participa in perioada 11-13 iunie la Trofeul Teliu , unde se vor desfasura a treia , respective a patra etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta . La prima etapa , acesta s-a clasat pe locul 4 in cadrul clasei H3 iar in a doua a ocupat ultimul loc pe podiumul aceleasi clase.

Mai multe detalii si pe www.69hai.ro

One thought on “2 Piloti aceeasi pasiune : Motorsportul!”

  1. "noi, pilotii care participam in CNVC….noi vrem sa avem cele mai curate trase si fara niciun derapaj pe cat posibil" – exact ca la o plimbare pe serpentine 🙂 incet si sigur

Comments are closed.