Sase! Vine Dragnea!

  • Cosmin Dragnea revine in campionat dupa absenta de la Trofeul Gorjului
  • Intre timp, el a demarat constructia unei noi masini de curse
  • In acest weekend va concura pe un Mitshubishi Lancer Evo VI inchiriat

 

Dupa ce a lipsit de la Trofeul Gorjului, ale carui etape s-au desfasurat pe cel mai inalt drum din Romania, Transalpina, Cosmin Dragnea revine in Campionatul National de Viteza Dunlop.  Pilotul bucurestean va concura in Trofeul Campulung Muscel 2012 pe un Mitsubishi Lancer Evo VI, dupa ce intarzierea unor piese a condus la amanarea debutului cu noua masina, achizitionata dupa etapa de la Resita care se afla momentan in constructie.

 

In ultima etapa la care a participat, cea de la Resita, Cosmin a avut parte de emotii in ziua de duminica, atunci cand a facut o mica incursiune in afara traseului de concurs. Alaturi de Andre`s Fast Service, unul dintre partenerii sai, tanarul pilot a luat decizia de a porni un nou proiect, construirea unei masini de viteza in coasta. Dupa achizitionarea unui Mitsubishi Lancer Evolution , au fost comandate toate piesele necesare transformarii acestuia dintr-o masina de strada intr-una de competitie.

 

Imediat dupa Resita am decis sa construim o noua masina de la zero. Este un proiect dificil dar motivant si era pacat sa nu ne folosim de pasiunea pentru curse a oamenilor care lucreaza la AFS. Din pacate, perioada in care ne aflam acum este rezervata concediilor, situatie in care se afla multi dintre furnizorii de la care am comandat piese.explica Cosmin Dragnea.

 

Pentru ca o parte dintre acestea intarzie, Cosmin se va alinia la startul Trofeului Campulung Muscel cu un Mitsubishi Lancer Evo VI de grupa H, inchiriat.

 

Nu am apucat sa fac niciun fel de teste cu noua masina dar sper sa ma adaptez repede cu ea, chiar daca exista unele diferente intre aceasta si Evo IX pe care am mai concurat. Nu-mi doream sa mai ratez inca doua etape. Sper ca pana la urmatorul eveniment masina mea sa fie gata. Daca nu vor sosi toate piesele la timp mai mult ca sigur ca voi lua startul tot pe acest Mitsubishi Evo VIa mai adaugat pilotul bucurestean.

 

Trofeul Campulung Muscel 2012 va avea loc in acest weekend, prima etapa fiind programata sambata 1 septembrie iar cea de-a doua, duminica. Traseul de concurs a fost schimbat pentru al doilea an consecutiv, pilotii urmand sa lupte impotriva cronometrului pe drumul de la Leresti, in lungime de3 kilometri. Evolutiile pilotului bucurestean Cosmin Dragnea sunt sustinute in sezonul 2012 de KFC Romania,  Andre`s Fast Service si Eurotractari.