SERUS SG Racing Team vizeaza podiumul la echipe in Marele Premiu al Orasului Brasov

Marele Premiu al Orasului Brasov a reprezentat in 2013 un succes laudabil, etapa revenind in Campionatul National de Viteza in Coasta dupa o pauza de 6 ani. In acest an aproape 100 de concurenti si-au anuntat prezenta la cea de-a doua editie a etapei care se desfasoara pe drumul care leaga orasul Brasov de statiunea montana Poiana Brasov, printre acestia numarandu-se si cei trei componenti ai noii echipe SERUS SG Racing Team.

 

Dupa ce au reusit doua podiumuri in prima etapa a sezonului Gabriel Ene, Alex Mirea si Bogdan Rusea vor incerca din nou sa aduca puncte importante echipei. Cu toate ca in prima etapa debutantul Gabriel Ene a avut mici probleme tehnice la automobilul sau de concurs, Renault Clio, el a reusit sa obtina primul sau podium la clasa debutantilor chiar de la startul sezonului 2014.

Gabriel Ene

Abia astept sa iau startul pentru prima oara la Brasov. Din ce am inteles de la colegii de echipa atmosfera este una extraordinara si se asteapta un numar foarte mare de fani pe marginea probei. Am avut mici probleme tehnice la masina in etapa precedenta, mai exact am schimbat o bucsa la coloana de directie si speram ca acum totul sa functioneze perfect. Fireste ca imi doresc sa gasesc un ritm rapid cat mai devreme pentru ca este un traseu nou pentru mine si vreau sa contribui din nou cu puncte in cadrul echipei.” declara Gabriel Ene aflat la primul sezon complet in CNVC.

Bogdan Rusea

Bogdan Rusea vine la Brasov dupa o victorie la clasa H1 obtinuta in Cupa Gorjului. “Revin cu placere pe Drumul Poienii, dupa ce anul trecut etapa a reprezentat un adevarat castig pentru campionat, fiind cred cea mai numeroasa etapa ca si numar de concurenti si fani prezenti. Sper sa repet victoria de anul trecut si cu putin noroc sa reusim sa aducem echipa pe podium la aceasta etapa.” spunea Bogdan Rusea inainte de plecarea spre Brasov.

Alex Mirea

Alex Mirea se afla intr-o lupta contra cronometru pentru finalizarea masinii Renault Clio RS, dupa ce motorul a cedat la etapa precedenta de la Ranca. “Mecanicii inca lucreaza la masina dupa etapa trecuta si sper sa termine in timp pentru a fi prezent la Brasov, mai ales ca este etapa mea preferata din campionat. Motorul si cutia au fost refacute si acum suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile. Voi continua acomodarea cu masina si sper sa reusesc sa aduc primele puncte pentru echipa. In orice caz voi fi prezent la Brasov sa imi sustin coechipierii, dar totusi sper sa concurez alaturi de ei.” declara cu optimism Alex Mirea.

 

Marele Premiu al Orasului Brasov se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani in perioada 7-8 iunie pe traseul in lungime de 5km intre orele 09.00-20.00.

 

Serus SG Racing Team este sustinuta in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta de partenerii SERUS, SGMarket.ro, Total, Safety Broker si Hesper.